Online nyílt napok az Óbudai Egyetemen
2021. január 28. 11:35

Nyílt napokat rendez az Óbudai Egyetem, idén a rendkívüli helyzetre tekintettel az online térben.

A felsőoktatási intézmény csütörtöki, MTI-hez eljuttatott közleménye szerint a tájékoztató kampány elsősorban azoknak a továbbtanulni szándékozó diákoknak szól, akik a műszaki vagy a műszaki pályához közel álló képzési területek felé orientálódnak, de még nem döntötték el, melyik egyetemet válasszák.

Az eseményen az érdeklődők az egyetem mind a hét karán folyó képzéseket megismerhetik. Tájékozódhatnak a projektalapú és gyakorlatorientált műszaki, azon belül is többek közt az informatikai, építészmérnöki, természettudományi, gazdaságtudományi, könnyűipari mérnöki, agrár területekről vagy  a pedagógusi pályáról, az alap, illetve a mester és doktori szintű képzésekről Budapesten és több vidéki városban is.

A csütörtökön kezdődő, pénteken, majd február 2-án és 4-én folytatódó nyílt napokról további információ: http://news.uni-obuda.hu/articles/2020/12/15/nyilt-napok-az-obudai-egyetemen linken érhető el.

MTI
Címkék:
  • Előválasztás: megindult a könyöklés a baloldalon
    Az előválasztás közeledtével az eddigi helyezkedést felváltotta a könyöklés a baloldalon. Bár Jakab Péter megerősödését elismerik, belső felmérései alapján az MSZP-ben továbbra is egyértelműen Karácsony Gergelyt tartják a baloldal legesélyesebb miniszterelnök-jelöltjének.
  • Megújul a Budavári Palota Szent István-terme
    Az ország legnagyobb Zsolnay kerámiakandallója épül a Budavári Palota Szent István-termében; az épületegyüttes elsőként rekonstruált történelmi tere augusztus 20-tól lesz látogatható.
  • Baloldali tervezgetés
    Kommunista „békeharc”, közjogi vandalizmus és országrablás a láthatáron.
MTI Hírfelhasználó