Közeleg a 29. Magyar Innovációs Nagydíj Pályázat beadási határideje
2021. február 23. 10:14

Az Innovációs Nagydíjon kívül, összesen nyolc innovációs díj kerül átadásra azon társaságok számára, melyek 2021. február 10-ig beadják jelentkezésüket - olvasható a Gondolához eljuttatott közleményben.

MISZ logo

A Magyar Innovációs Szövetség (MISZ) és a Magyar Innovációs Alapítvány által kiírt Magyar Innovációs Nagydíj Pályázat beadási határideje hamarosan, 2021. február 10-én, 15 órakor lejár.

A pályázaton azok a Magyarországon bejegyzett vállalkozások vehetnek részt, amelyek a 2020. évben kiemelkedő műszaki, technológiai, gazdasági innovációs teljesítménnyel jelentős üzleti hasznot értek el.

Az év legjelentősebb innovációs teljesítményét elismerő Magyar Innovációs Nagydíj mellett a kiemelkedő innovációs teljesítményeket további, összesen nyolc kategóriában is díjazzák: Ipari, Agrár, Környezetvédelmi, Informatikai Innovációs Díj, “Alapkutatástól a piacig˝ 2019. évi Innovációs Díj és a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala, ill. az MKIK Innovációs Díja. A legeredményesebb, 2018. január 1. után alapított startup vállalkozás a Magyar Innovációs Szövetség Startup Innovációs Díját nyeri el.

A jelentkezés részletei: www.innovacio.hu - hívja fel a figyelmet a Gondolához eljuttatott MISZ-közlemény.

gondola
Címkék:
  • Hazánk örök angol barátjának Trianon-kötete
    Az első könyv címe, Megmaradni, tökéletesen illik a Bethlen kormány politikai erőfeszítéseire és sikereire, ami az oktatást, a gazdaságot, a külpolitikát, a kultúrát, sportot illeti. Minél többen olvassák a könyvet, annál többen merítenek erőt a mai, nem könnyű politikai és társadalmi viszonyok közötti eligazodáshoz.
  • Orbán: az oltás életet ment
    A miniszterelnök a koronavírus elleni oltás felvételére buzdított pénteken a közrádió műsorában. Orbán Viktor hangsúlyozta: csak egyéni védelem van, egyéni védelmet pedig csak az oltás ad, az oltás életet ment.
  • Elhunyt Törőcsik Mari, a nemzet színésze
    Elhunyt Törőcsik Mari, a nemzet színésze és a nemzet művésze, a magyar színjátszás felejthetetlen alakja - közölte a Nemzeti Színház pénteken az MTI-vel.
MTI Hírfelhasználó