Fegyvert és drogot találtak egy kiskorúnál Nagyszőlősön
2021. február 23. 21:27

A kárpátaljai Nagyszőlősön a rendőrség munkatársai egy ellenőrzés során kábítószert és fegyvert találtak egy helyi kiskorúnál.

zk.gov.ua

A rendőrök a kábítószer-bűncselekményről szóló operatív információk vizsgálata során egy kiskorú helyi lakoshoz jutottak.

A rendőrök kábítószert és fegyvert is találtak nála.

A bűnügyi rendőrök operatív információkat kaptak arról, hogy egy kiskorú nagyszőlősi fiú kábítószer-bűncselekményben vehet részt.

A rendőrség munkatársai úgy döntöttek, hogy leellenőrzik az információt és február 22-én beszélni akartak a fiúval. Ő épp a helyi parkban sétált barátjával.

A fiatalember amint észrevette a rendőröket magára hagyta barátját és elszaladt. A tisztviselőknek azonban sikerült utolérniük a szökevényt.

A fiú átvizsgálása során a rendőrök marihuánát és egy fém bokszert találtak.

A rendőrség a kiskorú szökése miatt adminisztratív jegyzőkönyvet állítottak ki. Ezen túlmenően a kábítószer és hideg fegyver illegális birtoklása miatt büntetőeljárást indítottak.

Az ügyben még folyik a nyomozás – olvashatjuk a Kárpátaljai Megyei Rendőrség hivatalos honlapján. 

karpatinfo.net
Címkék:
  • Sztálin nem indul az előválasztáson
    A komoly jelöltek még kivárnak, és lebegtetik indulásukat. A szándékaikról szóló találgatás a legjobb nekik, mivel addig is róluk beszélnek.
  • Mindenki regisztráljon a vakcináért
    A kormányfő mindenkit arra kért pénteken a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában, hogy regisztráljon a koronavírus elleni vakcináért. Így húsvétra az összes jelentkező megkaphatja az első adagját, és ezzel pedig Magyarországon lesz messze a legmagasabb az átoltottság az unióban - tette hozzá Orbán Viktor.
  • Soltész: A kereszténység védelméért dolgozunk
    Egyre nagyobb teret foglal el a keresztényellenes ideológia és annak terjeszkedő emberi garnitúrája, sokszor éppen a tolerancia és elfogadás jelszavai mögé bújva. Pont ezért, ennek ellensúlyozása végett is szükségesek azok a jelképek, amelyek megerősítik az embereket a keresztény értékrendben.
MTI Hírfelhasználó