Erőt és egészséget kívánt Orbán Viktor küldetéséhez Giorgia Meloni
2021. február 25. 22:25

Giorgia Meloni, a jobboldali Olasz Testvérek párt elnöke szerdán levelet küldött Orbán Viktor miniszterelnöknek, amelyben további együttműködéséről biztosítja a magyar kormányfőt.

„Tisztelt miniszterelnök, engedje meg, hogy éljek a lehetőséggel, és ebben a nehéz időszakban is kifejezzem együttműködési szándékunkat Önnel és pártjával. Tizenhat év ellenzéki tevékenységem alatt megtanultam, hogy a győzelem sohasem végérvényes és a veszteség sem végzetes. Egyetlen dolog számít: hogy mindig készen álljunk a jó harcra. Ehhez pedig megbízható harcostársakra van szükség, akik ugyanazt a világnézeteket vallják és hasonló megoldást javasolnak napjaink kihívásaira” – írta.

 

Giorgia Meloni és a miniszterelnök szelfije Rómában. Követendő példa a kontinentális porondon Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Szecsődi Balázs

Giorgia Meloni levelében kifejezte az iránti kívánságát, hogy a Fidesz és az Olasz Testvérek közötti józan észre, valamint keresztény és konzervatív értékekre épülő baráti együttműködés a jövőben is tartós marad.

„Sok erőt, egészséget, valamint sikert kívánok a magyar kormányfő előtt álló kihívásokhoz és felelősségteli küldetéséhez” – zárta sorait Giorgia Meloni.

Jánosi Dalma (Róma)


 
magyarnemzet.hu
Címkék:
  • Köszönet a hősöknek: elismerés az egészségügyben dolgozóknak
    Az, hogy mikor kaphatjuk vissza a normális életünket, nemcsak az oltóanyagok mennyiségén, hanem az oltási hajlandóságon is múlik. Ezért kulcsfontosságú, hogy minél többen regisztráljanak a vakcinára – közölte a Magyar Nemzetnek adott interjúban Bedros J. Róbert, a fővárosi Szent Imre-kórház főigazgatója.
  • Szlávik: Nyárra talán elérhető lesz a nyájimmunitás
    Ha a védőoltásokat sikerül megfelelő ütemben beadni, és az emberek minél nagyobb számban kérik is azt, akkor talán nyárra elérhető a tömeges immunitás - erről a Dél-pesti Centrumkórház infektológiai osztályának vezetője beszélt a közmédiának szombaton.
  • Alakul a Facebook-diktatúra
    Mintegy 90 százalékkal csökkent a magyar kormány, a tagjai és intézményeinek közösségi oldalain az elérés és az interakciók száma, a Facebook erről sem előzetes értesítést, sem utólagos magyarázatot nem adott.
MTI Hírfelhasználó