Niedermüller Péter utcára teszi a 100 Tagú Cigányzenekart
2021. február 26. 00:33

Ahogy korábban megírtuk, felröppent a hír, hogy a VII. kerület DK-s polgármestere Európa egyetlen zsidó televíziója mellett a 100 Tagú Cigányzenekart is kipaterolhatja a VII. kerületből. Ennek ma jött el a napja, a Riporter stábja a helyszínről jelentkezett.

„A DK-s Niedermüller Péter ma utcára teszi a 100 Tagú Cigányzenekart! A Magyar Örökség- és Hungarikum-díjas együttes 12 éve próbált a VII. kerületi Erőművházban, eddig! Niedermüller libsi janicsárképzőt költöztet az épületbe! Hamarosan élőben közvetítjük a 100 Tagú Cigányzenekar kiköltözését az épületből!” – írja a Riporter.

Oldalukon élőben közvetítették, ahogy a zenekar tagjai az utcán zeneszóval vesznek búcsút bevett próbahelyüktől.

mandiner.hu
Címkék:
  • Köszönet a hősöknek: elismerés az egészségügyben dolgozóknak
    Az, hogy mikor kaphatjuk vissza a normális életünket, nemcsak az oltóanyagok mennyiségén, hanem az oltási hajlandóságon is múlik. Ezért kulcsfontosságú, hogy minél többen regisztráljanak a vakcinára – közölte a Magyar Nemzetnek adott interjúban Bedros J. Róbert, a fővárosi Szent Imre-kórház főigazgatója.
  • Szlávik: Nyárra talán elérhető lesz a nyájimmunitás
    Ha a védőoltásokat sikerül megfelelő ütemben beadni, és az emberek minél nagyobb számban kérik is azt, akkor talán nyárra elérhető a tömeges immunitás - erről a Dél-pesti Centrumkórház infektológiai osztályának vezetője beszélt a közmédiának szombaton.
  • Alakul a Facebook-diktatúra
    Mintegy 90 százalékkal csökkent a magyar kormány, a tagjai és intézményeinek közösségi oldalain az elérés és az interakciók száma, a Facebook erről sem előzetes értesítést, sem utólagos magyarázatot nem adott.
MTI Hírfelhasználó