Előléptették a TEK főigazgatóját
2021. február 26. 23:10

Hajdu János, a Terrorelhárítási Központ (TEK) főigazgatója vezérőrnagyból lett altábornagy, előléptetése március 15-i hatállyal lép életbe.

Hajdu János | EgerHírek

Hajdu János - egerhirek.hu

A csütörtök este megjelent Magyar Közlöny írja, hogy Hajdu Jánost előléptették. Ebből kiderül, hogy Áder János – a belügyminiszter javaslatára – a Nemzeti Védelmi Szolgálatnál dolgozó Bolcsik Zoltán rendőr vezérőrnagy szintén március 15-i hatállyal lesz rendőr altábornagy. A Nemzetbiztonsági és az Információs Hivatal vezetőjét, Bárdos Szabolcsot, illetve Bunford Zsoltot dandártábornokból vezérőrnaggyá léptették elő március 1-jei hatállyal. Szabó Hedviget, a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat főigazgatóját háromcsillagos tábornokká nevezték.

Rank Army Hungary OF-08.svg

Altábornagyi vállap - wikipedia

mandiner.hu
Címkék:
  • Köszönet a hősöknek: elismerés az egészségügyben dolgozóknak
    Az, hogy mikor kaphatjuk vissza a normális életünket, nemcsak az oltóanyagok mennyiségén, hanem az oltási hajlandóságon is múlik. Ezért kulcsfontosságú, hogy minél többen regisztráljanak a vakcinára – közölte a Magyar Nemzetnek adott interjúban Bedros J. Róbert, a fővárosi Szent Imre-kórház főigazgatója.
  • Szlávik: Nyárra talán elérhető lesz a nyájimmunitás
    Ha a védőoltásokat sikerül megfelelő ütemben beadni, és az emberek minél nagyobb számban kérik is azt, akkor talán nyárra elérhető a tömeges immunitás - erről a Dél-pesti Centrumkórház infektológiai osztályának vezetője beszélt a közmédiának szombaton.
  • Alakul a Facebook-diktatúra
    Mintegy 90 százalékkal csökkent a magyar kormány, a tagjai és intézményeinek közösségi oldalain az elérés és az interakciók száma, a Facebook erről sem előzetes értesítést, sem utólagos magyarázatot nem adott.
MTI Hírfelhasználó