Pótlóbusz jár a nagykörúti villamosok helyett hétfő estétől
2021. február 27. 09:03

Hétfőn 20 órától kedden hajnali 4 óráig a 4-es és a 6-os villamos helyett a teljes vonalon pótlóbuszok járnak – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) pénteken az MTI-vel.

Azt írták: a villamosközlekedés éjszaka azért szünetel, mert a BKV Zrt. a felsővezeték javítását, valamint a villamospálya karbantartását végzi.

A villamospótló autóbuszok a közúton közlekednek, azokra a villamosperonok helyett a közút mellett kijelölt autóbusz-megállóhelyeken lehet felszállni – emelték ki. A pótlóbuszok a Széll Kálmán tér felé nem állnak meg a Margitszigetnél.

A közlemény szerint hétfőn 20 órától üzemzárásig a 91-es, 191-es és 291-es buszok, valamint hétfőről keddre virradó éjszaka a 931-es járatok Pest felé a Margit híd, budai hídfőnél a villamosperon helyett a közúton kijelölt megállóban állnak meg.

Hozzátették: a 17-es villamos a Margit körúton zavartalanul közlekedik.

MTI
Címkék:
  • Köszönet a hősöknek: elismerés az egészségügyben dolgozóknak
    Az, hogy mikor kaphatjuk vissza a normális életünket, nemcsak az oltóanyagok mennyiségén, hanem az oltási hajlandóságon is múlik. Ezért kulcsfontosságú, hogy minél többen regisztráljanak a vakcinára – közölte a Magyar Nemzetnek adott interjúban Bedros J. Róbert, a fővárosi Szent Imre-kórház főigazgatója.
  • Szlávik: Nyárra talán elérhető lesz a nyájimmunitás
    Ha a védőoltásokat sikerül megfelelő ütemben beadni, és az emberek minél nagyobb számban kérik is azt, akkor talán nyárra elérhető a tömeges immunitás - erről a Dél-pesti Centrumkórház infektológiai osztályának vezetője beszélt a közmédiának szombaton.
  • Alakul a Facebook-diktatúra
    Mintegy 90 százalékkal csökkent a magyar kormány, a tagjai és intézményeinek közösségi oldalain az elérés és az interakciók száma, a Facebook erről sem előzetes értesítést, sem utólagos magyarázatot nem adott.
MTI Hírfelhasználó