Hazudott Márki-Zay Péter az ingyenbuszokról
2021. március 1. 22:36

Márki-Zay Péter, Hódmezővásárhely polgármestere a BKV-nak is köszönetet mondott, amiért Mercedes Citaro járművekkel segített a helyi óránkénti buszjáratok elindításában. A városvezető nemrégiben a Facebookon tudatta, hogy ezúttal is „pártállami zaklatással” akadályozzák a fejlesztéseiket, a kormányhivatal ugyanis szerinte utólag visszavonta az új buszok engedélyét. „Köszönet a BKV átadott Mercedes Citaro buszaiért, amivel hétfőn mégis elindulhatunk!” – fogalmazott Márki-Zay.

A Magyar Nemzet érdeklődésére a BKV közölte: ők nem adtak egyetlen autóbuszt sem Hódmezővásárhelynek, Márki-Zay tévesen jelölte meg őket adományozóként.

magyarnemzet.hu
Címkék:
  • Köszönet a hősöknek: elismerés az egészségügyben dolgozóknak
    Az, hogy mikor kaphatjuk vissza a normális életünket, nemcsak az oltóanyagok mennyiségén, hanem az oltási hajlandóságon is múlik. Ezért kulcsfontosságú, hogy minél többen regisztráljanak a vakcinára – közölte a Magyar Nemzetnek adott interjúban Bedros J. Róbert, a fővárosi Szent Imre-kórház főigazgatója.
  • Szlávik: Nyárra talán elérhető lesz a nyájimmunitás
    Ha a védőoltásokat sikerül megfelelő ütemben beadni, és az emberek minél nagyobb számban kérik is azt, akkor talán nyárra elérhető a tömeges immunitás - erről a Dél-pesti Centrumkórház infektológiai osztályának vezetője beszélt a közmédiának szombaton.
  • Alakul a Facebook-diktatúra
    Mintegy 90 százalékkal csökkent a magyar kormány, a tagjai és intézményeinek közösségi oldalain az elérés és az interakciók száma, a Facebook erről sem előzetes értesítést, sem utólagos magyarázatot nem adott.
MTI Hírfelhasználó