A técsői kórház liftjében ragadt egy tízéves kislány
2021. március 2. 23:58

Az incidens március 1-jén a Técsői Járási Kórházban történt, ahol egy tíz éves kislány ragadt egy liftben.

Kép: munkachevo.net

Kiderült, egy tízéves kislány beszorult a liftbe az ötödik emeleten – közli a Mukachevo.net hírportál az Ukrán Rendkívüli Helyzetek Állami Szolgálatának (DSZNSZ) kárpátaljai megyei főosztálya nyomán.

A helyszínre riasztott mentősök egy speciális eszközzel nyitották ki a lift ajtaját és kiengedték a gyermeket, majd átadták őt a szüleinek.

Szerencsére a kislánynak ijedtségen kívül nem esett más baja. 

karpatinfo.net
Címkék:
  • Köszönet a hősöknek: elismerés az egészségügyben dolgozóknak
    Az, hogy mikor kaphatjuk vissza a normális életünket, nemcsak az oltóanyagok mennyiségén, hanem az oltási hajlandóságon is múlik. Ezért kulcsfontosságú, hogy minél többen regisztráljanak a vakcinára – közölte a Magyar Nemzetnek adott interjúban Bedros J. Róbert, a fővárosi Szent Imre-kórház főigazgatója.
  • Szlávik: Nyárra talán elérhető lesz a nyájimmunitás
    Ha a védőoltásokat sikerül megfelelő ütemben beadni, és az emberek minél nagyobb számban kérik is azt, akkor talán nyárra elérhető a tömeges immunitás - erről a Dél-pesti Centrumkórház infektológiai osztályának vezetője beszélt a közmédiának szombaton.
  • Alakul a Facebook-diktatúra
    Mintegy 90 százalékkal csökkent a magyar kormány, a tagjai és intézményeinek közösségi oldalain az elérés és az interakciók száma, a Facebook erről sem előzetes értesítést, sem utólagos magyarázatot nem adott.
MTI Hírfelhasználó