Férfi vízilabda Bajnokok Ligája - Papírforma FTC-győzelem
2021. március 3. 18:10

A Ferencváros a papírformának megfelelően simán, 11-4-re nyert a georgiai Dinamo Tbiliszi ellen a férfi vízilabda Bajnokok Ligája csoportküzdelmeinek második, buborékrendszerű tornáján a Duna Arénában.

Varga Zsolt együttese - amely kedden az addig százszázalékos Barcelonetát győzte le - csütörtökön a montenegrói Jadran Herceg Novival találkozik.

A BL mérkőzései két csoportban zajlanak, három-három buboréktornán. A harmadik kört áprilisban bonyolítják le, míg a nyolcas döntő a tervek szerint június 3. és 5. között Hannoverben lesz.

A végjátékba a római A csoportból az első négy, az FTC-t felvonultató B-ből pedig - a házigazda Hannover mellett - a legjobb három jut.

korábban:
Brescia (olasz)-Waspo Hannover (német) 19-11 (2-0, 6-5, 5-3, 6-3)

Férfi Bajnokok Ligája, csoportkör, 2. torna, B csoport (Budapest):
Dinamo Tbiliszi (georgiai) - FTC-Telekom Waterpolo 4-11 (0-5, 1-3, 2-1, 1-2)

a magyar csapat gólszerzői: Vámos, Vígvári, Constantin-Bicari, Jansik Sz. 2-2, Zalánki, Funtulisz, Sedlmayer 1-1

A spanyol Barceloneta három góllal nyert a montenegrói Jadran Herceg Novi ellen a férfi vízilabda Bajnokok Ligája csoportküzdelmeinek második, buborékrendszerű tornáján a Duna Arénában.

Férfi Bajnokok Ligája, csoportkör, 2. torna, B csoport (Budapest):
Jadran Herceg Novi (montenegrói)-CN Barceloneta (spanyol) 9-12 (2-2, 2-2, 2-3, 3-5)


Az állás: 1. FTC-Telekom Waterpolo 12 pont (59-32), 2. CN Barceloneta 12 (63-39), 3. Brescia 12 (61-41), 4. Jadran Herceg Novi 3 (37-56), 5. Waspo Hannover 3 (46-69), 6. Dinamo Tbiliszi 3 (32-61)

 

MTI
Címkék:
  • Szlávik: bár jók az oltási adatok, a védekezést nem lehet elengedni
    Bár az oltási adatok rendkívül kedvezőek, de ez nem azt jelenti, hogy a védekezést "el kell engednünk"; a brit vírusmutáns jobban terjed a fiatalabbak körében is, így a maszkhasználatra, a távolságtartásra és az egymás iránti figyelemre továbbra is, akár még egy jó ideig szükség lesz - figyelmeztetett a Dél-pesti Centrumkórház infektológiai osztályának vezetője szombaton a közmédiának adott interjújában.
  • Bayer Zsolt: Tusk a Katynban
    Donald Tusk remek fizetéséért bárkit bármivel megrágalmaz, minden birodalmi gazemberséghez lelkesen asszisztál, és hazudik.
  • Novák Katalin: Komoly jobboldali erő a láthatáron
    A Fidesz külkapcsolatokért felelős alelnöke elmondta, pártjuk egyelőre élvezi a nagyobb mozgásteret és szabadságot jelentő függetlenséget.
MTI Hírfelhasználó