Kárpátalja – Tizenötéves kamasz lopott 20 ezer eurót
2021. március 5. 22:01

Március 2-án elkövetett minősített lopás ügyében kapta el a gyanúsítottat a palánkai rendőrség. A palánkai községhez tartozó Boróc településen ugyanis elloptak 20 ezer eurót egy idős ember házából. A rendőrök rövid nyomozás után egy 15 éves kamaszt vettek őrizetbe, aki a gyanú szerint betört a 80 éves helybeli férfi házába, majd távozott annak megtakarított pénzével, 20 ezer euróval.

A rendőrség a fiúnál meg is találta az ellopott pénzt és visszaadta tulajdonosának. A kiskorú tolvaj ellen rendes eljárás keretében emelnek vádat. 

vajma.info
Címkék:
  • Köszönet a hősöknek: elismerés az egészségügyben dolgozóknak
    Az, hogy mikor kaphatjuk vissza a normális életünket, nemcsak az oltóanyagok mennyiségén, hanem az oltási hajlandóságon is múlik. Ezért kulcsfontosságú, hogy minél többen regisztráljanak a vakcinára – közölte a Magyar Nemzetnek adott interjúban Bedros J. Róbert, a fővárosi Szent Imre-kórház főigazgatója.
  • Szlávik: Nyárra talán elérhető lesz a nyájimmunitás
    Ha a védőoltásokat sikerül megfelelő ütemben beadni, és az emberek minél nagyobb számban kérik is azt, akkor talán nyárra elérhető a tömeges immunitás - erről a Dél-pesti Centrumkórház infektológiai osztályának vezetője beszélt a közmédiának szombaton.
  • Alakul a Facebook-diktatúra
    Mintegy 90 százalékkal csökkent a magyar kormány, a tagjai és intézményeinek közösségi oldalain az elérés és az interakciók száma, a Facebook erről sem előzetes értesítést, sem utólagos magyarázatot nem adott.
MTI Hírfelhasználó