Jégkorong Erste Liga - Már 3-0-ra vezet a DEAC az UTE ellen, nyert a Fradi is
2021. március 6. 23:08

A DEAC 3-1-re győzött Újpesten, amivel már 3-0-ra vezet összesítésben a jégkorong Erste Liga negyeddöntőjében, a szombati harmadik mérkőzést követően, azaz egyetlen sikerre került a továbbjutáshoz.

A Debrecen az első két hazai összecsapását egy-egy gól különbséggel nyerte meg, most pedig arra készült, hogy történelme során először diadalmaskodjon a Megyeri úti jégcsarnokban.

Végül ez remek védekezéssel és Hetényi Zoltán védéseivel sikerült, amellyel már csak egy győzelem választja el az elődöntőtől.

A társbajnok FTC jó második harmadbeli teljesítményével legyőzte a MAC HKB Újbudát a jégkorong Erste Liga negyeddöntőjében, a szombati harmadik mérkőzésen, és így 2-1-re vezet összesítésben.

Az előző, Tüskecsarnokban rendezett találkozón a MAC a 92. percben ütött találattal - az eddigi leghosszabb magyarországi összecsapáson - 1-1-re szépített, most pedig a második harmad hajrájáig jól tartotta magát, ekkor azonban három gólt is kapott. Az FTC végül könnyedén diadalmaskodott.


A párharcok ugyanilyen pályaválasztással vasárnap folytatódnak.

Erste Liga, negyeddöntő, 3. mérkőzések:

UTE-DEAC 1-3 (0-1, 0-1, 1-1)
Az egyik csapat negyedik sikeréig tartó párharc állása: 3-0, a DEAC javára.

Korábban:
MAC HKB Újbuda - FTC-Telekom 2-6 (1-1, 1-4, 0-1)
Az egyik csapat negyedik sikeréig tartó párharc állása: 2-1, az FTC javára.

Gyergyói Hoki Klub (romániai) - Sport Club Csíkszereda (romániai) 1-7 (0-1, 0-4, 1-2)
Az egyik csapat negyedik sikeréig tartó párharc állása: 2-1, a Csíkszereda javára.

Opten-Vasas HC - Corona Brasov Wolves (romániai) 0-3 (0-0, 0-1, 0-2)
Az egyik csapat negyedik sikeréig tartó párharc állása: 3-0, a Brassó javára.

MTI
Címkék:
  • Szlávik: bár jók az oltási adatok, a védekezést nem lehet elengedni
    Bár az oltási adatok rendkívül kedvezőek, de ez nem azt jelenti, hogy a védekezést "el kell engednünk"; a brit vírusmutáns jobban terjed a fiatalabbak körében is, így a maszkhasználatra, a távolságtartásra és az egymás iránti figyelemre továbbra is, akár még egy jó ideig szükség lesz - figyelmeztetett a Dél-pesti Centrumkórház infektológiai osztályának vezetője szombaton a közmédiának adott interjújában.
  • Bayer Zsolt: Tusk a Katynban
    Donald Tusk remek fizetéséért bárkit bármivel megrágalmaz, minden birodalmi gazemberséghez lelkesen asszisztál, és hazudik.
  • Novák Katalin: Komoly jobboldali erő a láthatáron
    A Fidesz külkapcsolatokért felelős alelnöke elmondta, pártjuk egyelőre élvezi a nagyobb mozgásteret és szabadságot jelentő függetlenséget.
MTI Hírfelhasználó