Kálmán Olga még aznap is az oltás ellen kampányol, amikor megkapta a vakcinát
2021. március 6. 23:16

Kálmán Olga még azon a napon is tolja a kampányt az oltási program ellen, amikor megkapja a vakcinát – írta közösségi oldalán Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára.

„Maradjunk annyiban, hogy ha az apró-villás főnökei szerveznék a programot, akkor ma nem kapott volna semmit. Nemhogy vakcinát, hanem reményt sem arra, hogy a következő hetekben megkapja. Ha a főnökei lennének döntési helyzetben, akkor most nem lehetne ötféle vakcinával oltani Magyarországon. Amit ők összeomlásnak hazudnak, az valójában már a második legmagasabb beoltottsági arány az Európai Unióban ”– folytatta a kormánypárti politikus Kálmán Olga, a DK elnökségi tagjának posztjára reagálva.

„Senki nem várt tapsikolós köszönetfutamot Kálmán Olgától miután beoltották. Egy kis méltóságdarabka azért ezzel együtt is belefért volna. Ha másért nem, azon több ezer szakember munkájának elismeréséért, akik az oltási programon dolgoznak. De miért is remélnénk ilyet azoktól, akik hetek és hónapok óta emberéletekkel játszanak? Köztük a saját támogatóikéval is. Bárhogy is legyen, nélkülük is sikerülni fog. Lassan egymillió beadott vakcina bizonyítja ezt” – fogalmazott az államtitkár.

hirado.hu
Címkék:
  • Szlávik: bár jók az oltási adatok, a védekezést nem lehet elengedni
    Bár az oltási adatok rendkívül kedvezőek, de ez nem azt jelenti, hogy a védekezést "el kell engednünk"; a brit vírusmutáns jobban terjed a fiatalabbak körében is, így a maszkhasználatra, a távolságtartásra és az egymás iránti figyelemre továbbra is, akár még egy jó ideig szükség lesz - figyelmeztetett a Dél-pesti Centrumkórház infektológiai osztályának vezetője szombaton a közmédiának adott interjújában.
  • Bayer Zsolt: Tusk a Katynban
    Donald Tusk remek fizetéséért bárkit bármivel megrágalmaz, minden birodalmi gazemberséghez lelkesen asszisztál, és hazudik.
  • Novák Katalin: Komoly jobboldali erő a láthatáron
    A Fidesz külkapcsolatokért felelős alelnöke elmondta, pártjuk egyelőre élvezi a nagyobb mozgásteret és szabadságot jelentő függetlenséget.
MTI Hírfelhasználó