Orbán Viktor: Gyorsan és hatékonyan fogunk oltani
2021. március 8. 15:44

A kormányfő Facebookra feltöltött videójában köszönetet mondott azoknak az egészségügyi dolgozóknak, akik részt vesznek az oltásban. Hozzátette, Magyarország már jóval az uniós átlag fölött van lakosságarányosan a vakcinák beadásában. „A következő napokban is folytatjuk az oltásokat, újabb vakcinaszállítmányok érkeznek. Gyorsan és hatékonyan fogunk oltani” - fogalmazott Orbán Viktor, aki a nőnap kapcsán felköszöntette a nőket is.

MTI
Címkék:
  • Köszönet a hősöknek: elismerés az egészségügyben dolgozóknak
    Az, hogy mikor kaphatjuk vissza a normális életünket, nemcsak az oltóanyagok mennyiségén, hanem az oltási hajlandóságon is múlik. Ezért kulcsfontosságú, hogy minél többen regisztráljanak a vakcinára – közölte a Magyar Nemzetnek adott interjúban Bedros J. Róbert, a fővárosi Szent Imre-kórház főigazgatója.
  • Szlávik: Nyárra talán elérhető lesz a nyájimmunitás
    Ha a védőoltásokat sikerül megfelelő ütemben beadni, és az emberek minél nagyobb számban kérik is azt, akkor talán nyárra elérhető a tömeges immunitás - erről a Dél-pesti Centrumkórház infektológiai osztályának vezetője beszélt a közmédiának szombaton.
  • Alakul a Facebook-diktatúra
    Mintegy 90 százalékkal csökkent a magyar kormány, a tagjai és intézményeinek közösségi oldalain az elérés és az interakciók száma, a Facebook erről sem előzetes értesítést, sem utólagos magyarázatot nem adott.
MTI Hírfelhasználó