Jelentős drágulást hoz a szerda a kutakon
2021. március 8. 16:04

Változik az üzemanyagok ára, mindkét üzemanyagtípus egyforma mértékben fog drágulni. A holtankoljak.hu azt írta, hogy a 95-ös benzin literenkénti átlagára 6 forinttal 428 forintra nő, a gázolaj literenkénti átlagára pedig szintén 6 forinttal 435 forintra emelkedik.

Legutoljára március 5-én, azaz múlt pénteken változtak az üzemanyagárak itthon, akkor a benzin literenkénti átlagára 3 forinttal 422 forintra emelkedett, míg a gázolaj átlagára változatlanul maradt 429 forint.

holtankoljak.hu
Címkék:
  • Köszönet a hősöknek: elismerés az egészségügyben dolgozóknak
    Az, hogy mikor kaphatjuk vissza a normális életünket, nemcsak az oltóanyagok mennyiségén, hanem az oltási hajlandóságon is múlik. Ezért kulcsfontosságú, hogy minél többen regisztráljanak a vakcinára – közölte a Magyar Nemzetnek adott interjúban Bedros J. Róbert, a fővárosi Szent Imre-kórház főigazgatója.
  • Szlávik: Nyárra talán elérhető lesz a nyájimmunitás
    Ha a védőoltásokat sikerül megfelelő ütemben beadni, és az emberek minél nagyobb számban kérik is azt, akkor talán nyárra elérhető a tömeges immunitás - erről a Dél-pesti Centrumkórház infektológiai osztályának vezetője beszélt a közmédiának szombaton.
  • Alakul a Facebook-diktatúra
    Mintegy 90 százalékkal csökkent a magyar kormány, a tagjai és intézményeinek közösségi oldalain az elérés és az interakciók száma, a Facebook erről sem előzetes értesítést, sem utólagos magyarázatot nem adott.
MTI Hírfelhasználó