Újabb DK-s önkormányzati képviselő halt meg koronavírusban
2021. április 11. 00:27

Koronavírusban meghalt Kerezsán László, a DK pilisi önkormányzati képviselője. A 73 éves politikus halálhírét a párt jelentette be közösségi oldalán. Arról nem tettek közzé információt, hogy Kerezsán László beoltatta-e magát, de korábban saját maga vallotta be a Facebook-on, hogy szkeptikus az oltásokkal kapcsolatban.

Egy januári bejegyzésében a Fidesz ellenesek csoportjának egyik posztját osztotta meg, amely arra próbálta felhívni a figyelmet, hogy az oltásnak valójában semmilyen előnye nincsen, arra utalva ezzel, hogy nincs értelme beadatni a vakcinát. A DK helyi Facebook oldalán pedig több alkalommal megosztották a párt, kínai vakcina ellen indult petícióját. A DK már több politikusát is elveszítette a járványban.

Március 26-án a kínai vakcinát korábban visszautasító Penz András kistarcsai önkormányzati képviselő, március 22-én pedig Gyűrüs Károly a párt tatai önkormányzati képviselője halt meg koronavírusban.

HírTV
Címkék:
  • Magyar templomfelújítás a Felvidéken
    A hit erősítése a magyarság megőrzését is szolgálja, mert ahol a hit megmarad, ott a közösség is megmarad - jelentette ki Soltész Miklós, a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára a felvidéki Révkomáromban kedden.
  • Nagy eredmény a védettségi igazolvány kölcsönös elismerése
    Orbán Viktor miniszterelnök kedden a Karmelita kolostorban fogadta Milo Dukanovic montenegrói államfőt. A megbeszélés fő témái közül kiemelt a vakcinaigazolványok kölcsönös elismerése, amely nagyban hozzájárul majd a mindkét ország számára kulcsfontosságú turizmus ismételt fellendüléséhez.
  • Szerdáig 90 ezer 16-18 éves foglalhat időpontot oltásra
    Szerdáig 90 ezer 16-18 éves fiatal foglalhat magának időpontot a koronavírus elleni védőoltásra - közölte az országos tisztifőorvos a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs online sajtótájékoztatóján kedden.
MTI Hírfelhasználó