Kocsis Máté: A baloldal nem csak korábban volt oltásellenes, most is az
2021. április 12. 21:51

A baloldal soha nem vonta vissza az oltásellenes parlamenti javaslatait, mert most is így gondolkodnak – közölte Kocsis Máté, a Fidesz parlamenti frakcióvezetője hétfőn az MTI-vel. A kormánypárti politikus kétszínűségnek nevezte, hogy a baloldal próbálja letagadni a korábbi oltásellenes mondatait, miközben két határozati javaslatban is az oltásokat támadta. A baloldal nem csak korábban volt oltásellenes, most is az – hangoztatta.

Mint kifejtette, az egyik javaslatban Gyurcsányék megkérdőjelezik a kínai koronavírus elleni vakcina beszerzését és engedélyezését, kétségeket vetnek fel a védőoltás minőségével kapcsolatban, és azt követelik, hogy ne lehessen kínai vakcinával oltani. A másik javaslatban már nem is válogatnak az oltások között – mutatott rá a frakcióvezető, idézve, hogy a baloldal szerint a magyarok jelentős része nem bízik a koronavírus elleni vakcinában.

Kocsis Máté értékelése szerint éppen a baloldal tett sokat azért, hogy elbizonytalanítsa az embereket a védőoltásokat illetően, mert a káosztól remélnek politikai hasznot.

hirado.hu - MTI
Címkék:
  • Magyar templomfelújítás a Felvidéken
    A hit erősítése a magyarság megőrzését is szolgálja, mert ahol a hit megmarad, ott a közösség is megmarad - jelentette ki Soltész Miklós, a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára a felvidéki Révkomáromban kedden.
  • Nagy eredmény a védettségi igazolvány kölcsönös elismerése
    Orbán Viktor miniszterelnök kedden a Karmelita kolostorban fogadta Milo Dukanovic montenegrói államfőt. A megbeszélés fő témái közül kiemelt a vakcinaigazolványok kölcsönös elismerése, amely nagyban hozzájárul majd a mindkét ország számára kulcsfontosságú turizmus ismételt fellendüléséhez.
  • Szerdáig 90 ezer 16-18 éves foglalhat időpontot oltásra
    Szerdáig 90 ezer 16-18 éves fiatal foglalhat magának időpontot a koronavírus elleni védőoltásra - közölte az országos tisztifőorvos a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs online sajtótájékoztatóján kedden.
MTI Hírfelhasználó