Orbán: három- és fél millió embert oltottak már be
2021. április 23. 08:30

Orbán Viktor miniszterelnök péntek reggeli Facebook-bejegyzése szerint három- és fél millió "honfitársunk" már megkapta a koronavírus elleni védőoltást.

A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök, Pintér Sándor belügyminiszter és Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere (szemben j-b) a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs ülésén a Belügyminisztériumban 2021. április 23-án. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

A Miniszterelnök azt írta: "újraindítjuk Magyarországot".
   
A bejegyzés alatt elhelyezett videó feliratai szerint nyitnak a teraszok, újraindulnak a szolgáltatások, hosszabb nyitvatartás, biztonságos vásárlás következik, és "fokozottan újraindítjuk az iskolákat".
   
A videó azzal a kéréssel zárul, hogy "Regisztráljon és oltassa be magát ön is!".

MTI
Címkék:
  • Magyar templomfelújítás a Felvidéken
    A hit erősítése a magyarság megőrzését is szolgálja, mert ahol a hit megmarad, ott a közösség is megmarad - jelentette ki Soltész Miklós, a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára a felvidéki Révkomáromban kedden.
  • Nagy eredmény a védettségi igazolvány kölcsönös elismerése
    Orbán Viktor miniszterelnök kedden a Karmelita kolostorban fogadta Milo Dukanovic montenegrói államfőt. A megbeszélés fő témái közül kiemelt a vakcinaigazolványok kölcsönös elismerése, amely nagyban hozzájárul majd a mindkét ország számára kulcsfontosságú turizmus ismételt fellendüléséhez.
  • Szerdáig 90 ezer 16-18 éves foglalhat időpontot oltásra
    Szerdáig 90 ezer 16-18 éves fiatal foglalhat magának időpontot a koronavírus elleni védőoltásra - közölte az országos tisztifőorvos a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs online sajtótájékoztatóján kedden.
MTI Hírfelhasználó