Simicskó: László Imre fejezze be az újbudai ingatlanvagyon kiárusítását!
2021. április 23. 12:21

Az újbudai ingatlanvagyon "kiárusításának befejezésére" szólította fel a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) parlamenti frakcióvezetője a XI. kerület polgármesterét pénteken.

Simicskó István az MTI-hez eljuttatott videoüzenetében kiemelte: aggódva figyelik, hogy alig másfél évvel az önkormányzati választások után, a szertefoszlott kampányígéretekkel szemben László Imre vezetésével milyen könnyelmű vagyongazdálkodást valósítanak meg a baloldal politikusai Újbudán.
   
Folytatják a 2010 előtt "bevált" baloldali hagyományt, azaz a kerület érdekeit szolgáló, értékteremtő beruházások helyett - indoklás és az újbudaiak véleményének kikérése nélkül - végeláthatatlan ingatlaneladásokba fognak - fűzte hozzá.
   
A kormánypárti politikus a Gellérthegyen, a volt Habilitációs Fejlesztő Központ épülete előtt felvett nyilatkozatában úgy vélekedett: mindezzel hosszú távon súlyos veszteségeket és visszafordíthatatlan károkat okozhatnak a városrésznek, "ezáltal gyermekeinket foszthatják meg örökségüktől". Megjegyezte: a központ még Újbuda tulajdonában van, egyike annak a közel száz ingatlannak, amit eladásra szánnak.
   
Simicskó István arra szólította fel a DK-s politikust, hogy hagyjon fel "a kerületi ingatlanvagyon kiárusításával" és irányítsa városatyához méltó felelősséggel Újbudát.

Prezentáljuk az erről készült videót.

MTI, gondola
Címkék:
  • Baljós, ha a baloldal kerül hatalomra
    Mi folyik az Európai Parlamentben: annyi féle jobboldali csoportosulás és szövetség van, de nincs köztük egység és feltehetően lesznek még szakadások. Ez szomorú, mert bár a számok tükrében a jobboldalnak jelentős ereje van az intézményben, egyébként megoldható apróbb véleménykülönbségek miatt mégis a gyakorlatban kisebbségben, ellenzékben van.
  • Bayer Zsolt: Karácsony a barlangban - Kgeri példáltan tahósága
    Ő alacsony és kövér, én magas és vékony vagyok – ezzel jellemezte a különbséget önmaga és a miniszterelnök között.
  • Orbán: fel kell gyorsítani a vakcinák beszerzését
    Ideológiai szempontokat félretéve fel kell gyorsítani a koronavírus elleni vakcinák beszerzését - mondta Orbán Viktor miniszterelnök a portugáliai Portóban pénteken, az Európai Unió szociális csúcstalálkozóján.
MTI Hírfelhasználó