"Érdekes látni a Fudan Egyetem kapcsán a baloldal epeömléseit"
2021. április 23. 13:01

„Érdekes látni a kínai Fudan Egyetem budapesti campusa kapcsán a magyarországi baloldal hülyeségvezérelt epeömléseit, hőbörgéseit” – írta a FB-bejegyzésében Szánthó Miklós, az Alapjogokért központ igazgatója.

Felhívta rá a figyelmet, hogy most azok félnek tőle, hogy a marxizmus-leninizmus beteszi lábát az országba, akik ma is egy koalícióban ücsörögnek a Magyar Szocialista Munkáspárt jogutódjával.

„Ha az a baj, hogy a Fudant a kínai állampárt/pártállam felügyeli, akkor kuka minden mobil, tv, ruha és gyerekjáték, amit a kínai állami hatóságok által engedélyezett/felügyelt gyárak ontanak?” – írta Szánthó Miklós, és arra is felhívta a figyelmet, hogy azok lettek egyszerre kínai-ellenesek, akik úton-útfélen elítélik a rasszizmus minden formáját.

Az Alapjogokért Központ igazgatója emlékeztetett, hogy Gyurcsány Ferenc miniszterelnökként még azt mondta, „nagyon pártolná a két ország közti felsőoktatási együttműködés erősítését”.

magyarnemzet.hu
Címkék:
  • Az EU-hadsereg ötlete visszafelé sülhet el
    Aligha véletlen, hogy minden Európa Birodalom létrehozására irányuló kísérlet kudarcba fulladt, és ennek alapvető oka az, hogy nincs közös európai identitás. Elvileg létezhetne ilyen, pontosabban létre lehetne hozni ilyen önazonosságot, de ahhoz előbb meg kellene nyílni annak a beszédtérnek, amely egységes narratívára építve elbeszélhetővé és megbeszélhetővé tenné mindezt.
  • Magyar templomfelújítás a Felvidéken
    A hit erősítése a magyarság megőrzését is szolgálja, mert ahol a hit megmarad, ott a közösség is megmarad - jelentette ki Soltész Miklós, a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára a felvidéki Révkomáromban kedden.
  • Nagy eredmény a védettségi igazolvány kölcsönös elismerése
    Orbán Viktor miniszterelnök kedden a Karmelita kolostorban fogadta Milo Dukanovic montenegrói államfőt. A megbeszélés fő témái közül kiemelt a vakcinaigazolványok kölcsönös elismerése, amely nagyban hozzájárul majd a mindkét ország számára kulcsfontosságú turizmus ismételt fellendüléséhez.
MTI Hírfelhasználó