Betörtek Kásler Miklós sárvári házába
2021. május 4. 11:08

Dr. Kásler Miklősnak, az emberi erőforrások miniszterének sárvári házánál hét óránál hosszabb ideig zajlott a helyszíni szemle. Az ablakon juthatott be a betörő az épületbe.

A közelben élők elmondása alapján 13 óra után érkeztek rendőrök a sárvári Hunyadi János utcába, majd szalaggal lezártak egy járdaszakaszt a Petőfi Sándor és a Hunyadi János utcában.

Betört ablak a sárvári házon

Helyszíni szemle dr. Kásler Miklós sárvári házánál

A rendőrök ezután dr. Kásler Miklós házánál dolgoztak több órán keresztül. A szomszédokat arról kérdezték, hogy hallottak-e valami szokatlant az előző éjszaka.

– Vasárnap éjszaka nagyon vadul ugattak a környék kutyái, nem úgy, mint ami megszokott. Még bosszankodtam is miatta, de nem mentem ki megnézni, mi az oka a hangzavarnak – mondta egy férfi, aki néhány házzal arrébb lakik. Az időpontot egy másik szomszéd is megerősítette.

Helyszíni szemle dr. Kásler Miklós sárvári házánál

A kert felől juthatott a betörő a házba

-Idegesen ugattak a kutyák, de nem sejtettem, mi az oka. Csak azután jöttünk rá, miután délután rendőrök érkeztek. A miniszter úr nem lakik itt, ritkán látjuk, de például a múlt héten itt állt a nagy autó, a tetején a kék lámpával – mondta el kérdésünkre egy asszony. – A házat egy férfi gondozza, minden nap itt van, szorgoskodik. Évekig nyugalom volt, azonban nemrégiben munkások érkeztek. Ha jól tudom, parkettáztak. Kicsit gyanús, hogy pont ezután törnek be a házba.

Helyszíni szemle

Helyszíni szemle

A helyszínen látottak alapján a ház vasútállomás felőli oldalán lévő ablakon juthatott a betörő az épületbe. Arról nincs információnk, hogy mi tűnt el, vagy mekkora a kár. A helyszínen azt is megtudtuk, hogy nemrégiben egy közeli házba is megpróbált betörni valaki, de a házigazda megzavarta.

Dr. Kásler Miklós Budapesten született, Sárváron járt általános- és középiskolába. 2012-ben a város díszpolgárának választották.

112press.hu
Címkék:
  • Magyar templomfelújítás a Felvidéken
    A hit erősítése a magyarság megőrzését is szolgálja, mert ahol a hit megmarad, ott a közösség is megmarad - jelentette ki Soltész Miklós, a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára a felvidéki Révkomáromban kedden.
  • Nagy eredmény a védettségi igazolvány kölcsönös elismerése
    Orbán Viktor miniszterelnök kedden a Karmelita kolostorban fogadta Milo Dukanovic montenegrói államfőt. A megbeszélés fő témái közül kiemelt a vakcinaigazolványok kölcsönös elismerése, amely nagyban hozzájárul majd a mindkét ország számára kulcsfontosságú turizmus ismételt fellendüléséhez.
  • Szerdáig 90 ezer 16-18 éves foglalhat időpontot oltásra
    Szerdáig 90 ezer 16-18 éves fiatal foglalhat magának időpontot a koronavírus elleni védőoltásra - közölte az országos tisztifőorvos a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs online sajtótájékoztatóján kedden.
MTI Hírfelhasználó