Vakcinák iránti bizalom: a Fidesz sunyi gyurcsányi módszereket lát
2021. május 4. 16:51

Gyurcsányék sunyi módszerekkel próbálják aláásni a vakcinákba vetett bizalmat - így reagált a Fidesz Barkóczi Balázs DK-szóvivő keddi nyilatkozatára.

A Gyurcsány vezette baloldal beszél szabad vakcinaválasztásról, amikor ők voltak azok, akik egyes oltóanyagokat támadták: határozati javaslatban akartak betiltani bizonyos vakcinákat - írták keddi, az MTI-hez eljuttatott közleményükben.

Amíg Gyurcsányék korábban nyíltan harcoltak az oltás ellen, addig most sunyi módszerekkel próbálják aláásni a vakcinákba vetett bizalmat. Miközben másokat lebeszélnek a vakcinákról, "addig a baloldal politikusai bezzeg beoltatják magukat". A vakcina azonban nem politikai kérdés, "az igazság az, hogy minden itthon használt oltóanyag hatékony és biztonságos" - olvasható a Fidesz - Magyar Polgári Szövetség közleményében.

MTI
Címkék:
  • Magyar templomfelújítás a Felvidéken
    A hit erősítése a magyarság megőrzését is szolgálja, mert ahol a hit megmarad, ott a közösség is megmarad - jelentette ki Soltész Miklós, a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára a felvidéki Révkomáromban kedden.
  • Nagy eredmény a védettségi igazolvány kölcsönös elismerése
    Orbán Viktor miniszterelnök kedden a Karmelita kolostorban fogadta Milo Dukanovic montenegrói államfőt. A megbeszélés fő témái közül kiemelt a vakcinaigazolványok kölcsönös elismerése, amely nagyban hozzájárul majd a mindkét ország számára kulcsfontosságú turizmus ismételt fellendüléséhez.
  • Szerdáig 90 ezer 16-18 éves foglalhat időpontot oltásra
    Szerdáig 90 ezer 16-18 éves fiatal foglalhat magának időpontot a koronavírus elleni védőoltásra - közölte az országos tisztifőorvos a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs online sajtótájékoztatóján kedden.
MTI Hírfelhasználó