Zálogházat raboltak ki helyiek Beregszászban
2021. május 4. 20:56

A napokban furcsa eset történt Beregszászban: helyiek kiraboltak egy zálogházat, zsákmányukat pedig a szomszédos zálogházban akarták leadni.

A Mukachevo.net hírportál a saját rendőrségi forrásaiból megtudta, hogy a napokban Beregszászban kirabolták a központon található egyik zálogházat.

A támadók több mobiltelefont és elektronikus berendezést loptak el, délután pedig úgy döntöttek, hogy a szomszédos zálogházban adják le zsákmányukat.

A rendőrök gyorsan kézre kerítették a tolvajokat, ellenük eljárást indítanak.

Ezenkívül a tisztviselők arról számoltak be, hogy a városban egyre gyakrabban követnek el bűncselekményeket helyiek.  

karpatinfo.net
Címkék:
  • Magyar templomfelújítás a Felvidéken
    A hit erősítése a magyarság megőrzését is szolgálja, mert ahol a hit megmarad, ott a közösség is megmarad - jelentette ki Soltész Miklós, a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára a felvidéki Révkomáromban kedden.
  • Nagy eredmény a védettségi igazolvány kölcsönös elismerése
    Orbán Viktor miniszterelnök kedden a Karmelita kolostorban fogadta Milo Dukanovic montenegrói államfőt. A megbeszélés fő témái közül kiemelt a vakcinaigazolványok kölcsönös elismerése, amely nagyban hozzájárul majd a mindkét ország számára kulcsfontosságú turizmus ismételt fellendüléséhez.
  • Szerdáig 90 ezer 16-18 éves foglalhat időpontot oltásra
    Szerdáig 90 ezer 16-18 éves fiatal foglalhat magának időpontot a koronavírus elleni védőoltásra - közölte az országos tisztifőorvos a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs online sajtótájékoztatóján kedden.
MTI Hírfelhasználó