Ismeretlenek élnek vissza a Századvég nevével
2021. május 8. 09:08

Az elmúlt időszakban több partnerük jelezte, valamint egyéb bejelentés is érkezett hozzájuk magánszemélyek részéről, hogy a Századvég, illetve a Századvég vezetőinek nevével visszaélve, ismeretlenek, ismeretlen telefonszámról bejelentkezve valótlanságokat állítanak és információkat próbálnak megszerezni a felkeresett cégektől és személyektől – írja a Századvég Alapítvány a közleményében.

A Századvég minden hasonló esetben, így most is megteszi a szükséges jogi lépéseket, hogy megakadályozza a további visszaéléseket.

Amennyiben hasonló esetről van tudomásuk, esetleg közvetlenül érintettek ilyen jellegű megkeresésben, kérik jelezzék a szazadveg@szazadveg.hu központi e-mail-címen, ezzel is segítve a hatóságok munkáját.

hirado.hu
Címkék:
  • EURO-2020 - Nyolcvannégy percig tartott a müncheni csoda
    A magyar válogatott hiába vezetett kétszer is, végül 2-2-es döntetlent játszott a német csapat vendégeként Münchenben a részben budapesti rendezésű labdarúgó Európa-bajnokság csoportkörének szerdai zárásán, így negyedikként zárt a csoportjában, és kiesett.
  • Magyarország fényekben
    Magyar nemzeti színekkel világított az ország a Németország-Magyarország labdarúgó-mérkőzés alatt 2021. június 23-án.
  • Orbán Viktor: az Európai Bizottság elnökének közleménye szégyenletes
    "Az Európai Bizottság elnökének közleménye szégyenletes, mert valótlan állításokra épül. A nemrég elfogadott magyar törvénytervezet védi a gyermekek jogait, garantálja a szülők jogait, és nem vonatkozik a 18 éven felüliek szexuális orientációval kapcsolatos jogaira, így semmilyen diszkriminatív elemet nem tartalmaz" - áll Orbán Viktor miniszterelnöknek az MTI-hez eljuttatott nyilatkozatában.
MTI Hírfelhasználó