Elkészült a Volner Párt választási programja: oktatási forradalom
2021. május 11. 14:30

Az oktatást nevezte "a magyar jövő" kulcsterületének keddi budapesti sajtótájékoztatóján Volner János, pártja választási programjának első elemét bemutatva.

Volner Párt 2022 | Tisztességes viszonyokat, fenntartható fejlődést csak  normális pártok tudnak teremteni.

A Volner Párt elnöke kiemelte: óriási kitörési lehetőséget jelent, hogy a következő európai uniós finanszírozási ciklusban forrásbőség jellemzi majd a képzés területét.
   
Magyarország oktatási forradalom kapujában állhat, ha kellő pénzt kellő szakértelemmel használ fel - hangoztatta a politikus, független parlamenti képviselő.
   
Volner János kitért a mesterséges intelligencia általános alkalmazásának fontosságára, az ezen a területen rendelkezésre álló kínai ismeretek átvételét sürgetve.

A pártvezető – MTI/Rosta Tibor   

Leszögezte azt is: hazafias nemzeti alaptanterv nélkül nem létezhet Magyarországon versenyképes jövő. Ez nem nacionalizmust jelent, hanem az iskolákban átadott tudás révén erősebb kapcsolódást a szülőföldhöz, a nemzethez - fűzte hozzá.

MTI
Címkék:
  • Szijjártó: A migráció kérdésével komolyan kell foglalkozni
    A NATO-erők kivonulása Afganisztánból komoly aggodalmakat vet fel, a térség ugyanis újra az illegális migrációs folyamatok forrása lehet, a migráció kérdésével tehát komolyan kell foglalkozni, nehogy baj legyen - jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter hétfőn Brüsszelben, az észak-atlanti szerződés tagállamai vezetőinek egynapos csúcstalálkozója alkalmából tartott sajtótájékoztatóján.
  • Orbán: „Az előttünk álló évtized a járványok és a tömeges migráció korszaka lesz”
    Az előttünk álló évtized a járványok és a tömeges migráció korszaka lesz. Fel kell készíteni a tagállamokat és a NATO-t is arra, hogy ezekre a kihívásokra választ tudjon adni - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök Brüsszelben, a NATO-tagországok egynapos csúcstalálkozójára érkezve hétfőn.
  • Koncesszióba adja az állam a hazai autópályákat
    Meg is jelent a gyorsforgalmi úthálózat fejlesztésére és felújítására, valamint üzemeltetésére és fenntartására vonatkozó koncessziós közbeszerzési eljárás.
MTI Hírfelhasználó