Ismét látogatható az Országház
2021. május 11. 17:57

Az Országház, az Országgyűlési Könyvtár és az Országgyűlési Múzeum ismét látogatható a védettségi igazolvánnyal rendelkező személyek és a felügyeletük alatt lévő kiskorúak számára  – tájékoztatta a Gondolát az Országgyűlés Hivatala Közönségszolgálati Főosztály.

tisza1_650

Az Országház „újranyitó” jegytípussal várja az érdeklődőket május 14-től pénteken, szombaton és vasárnap. Csoportos látogatással kapcsolatos információk a Közönségszolgálati Főosztálytól kérhetők az idegenforgalom@parlament.hu E-levélcímen.

tisza2_650

A könyvtár május 3-tól, a múzeum tárlatai május 7-től kereshetők fel. Az Új világ hajnalán – Tisza István című időszaki kiállítás 2021. december végéig tekinthető meg.

Középkor (1

A nyitvatartásra és a belépési szabályokra vonatkozó bővebb tájékoztatás a Parlament.hu honlapon, az Országház menüpont alatt érhető el.

xv-udvar-20151012-102934-ilce--750x750-resize

Ebben a hónapban is lehetőség van részt venni virtuális Országház-látogatáson, illetve még lehet jelentkezni az Új világ hajnalán – Tisza István című kiállítás májusi, és egyben utolsó online tárlatvezetéseire – zárul az Országgyűlés Hivatala Közönségszolgálati Főosztály Gondolához eljuttatott jelentése.

 

    

gondola
Címkék:
MTI Hírfelhasználó