A Hamász rakétaesőt zúdított Tel-Avivra és Izrael központi részére
2021. május 11. 20:27

A Gázai övezetet uraló iszlamista Hamász valóságos rakétaesőt zúdított több hullámban Tel-Avivra és Izrael központi részére kedd este.ű

כיפת ברזל

Működésben a Vaskupola – ynetnews/reuters

A Vaskupola légvédelmi rendszer ellenrakétái befogták a rakéták túlnyomó többségét, számos robbanást lehetett hallani a térségben, de a Tel-Avivtól délre található Holonban füstöt észleltek valószínűleg egy lövedék becsapódása nyomán - jelentette a Jediót Ahronót című újság hírportálja, a ynet.

תקיפת צה"ל ברצועה

Torony omlik össze Gázában az Izraeli Védelmi Erők (IDF) csapása nyomán – ynetnews/AFP

A 12-es kereskedelmi TV portálja szerint súlyos sebesülés is történt Holonban.

MTI
Címkék:
  • EURO-2020 - Nyolcvannégy percig tartott a müncheni csoda
    A magyar válogatott hiába vezetett kétszer is, végül 2-2-es döntetlent játszott a német csapat vendégeként Münchenben a részben budapesti rendezésű labdarúgó Európa-bajnokság csoportkörének szerdai zárásán, így negyedikként zárt a csoportjában, és kiesett.
  • Magyarország fényekben
    Magyar nemzeti színekkel világított az ország a Németország-Magyarország labdarúgó-mérkőzés alatt 2021. június 23-án.
  • Orbán Viktor: az Európai Bizottság elnökének közleménye szégyenletes
    "Az Európai Bizottság elnökének közleménye szégyenletes, mert valótlan állításokra épül. A nemrég elfogadott magyar törvénytervezet védi a gyermekek jogait, garantálja a szülők jogait, és nem vonatkozik a 18 éven felüliek szexuális orientációval kapcsolatos jogaira, így semmilyen diszkriminatív elemet nem tartalmaz" - áll Orbán Viktor miniszterelnöknek az MTI-hez eljuttatott nyilatkozatában.
MTI Hírfelhasználó