Eshet az eső, fújhat a szél
2021. május 13. 09:14

(Forrás: OMSZ)

Csütörtök reggel, délelőtt még felhős időnk lesz, a csapadék azonban északkeletre szorul vissza, délebbre hosszabb száraz időszak valószínű. Délután azonban a gomolyossá váló felhőzetből már éppen a déli és keleti megyékben kell gyakori zápor, néhol zivatarképződésre készülni – közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Az Észak-Dunántúlon és a főváros térségében a legkisebb a csapadék esélye. Nagy területen fújhat élénk, néhol erős nyugatias szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet 16 és 22 fok között változik. Késő estére 9 és 14 fok közé hűl le a levegő.

(Forrás: OMSZ)

Este továbbra is felhős időnk lesz, záporok, esetleg egy-egy zivatar a déli és keleti megyékben fordulhat elő, azonban a Nyugat-Dunántúlon sem kizárt kisebb csapadék. Mérsékelődik a szél, de az északi határ közelében élénk marad. A hőmérséklet késő este 9 és 14, hajnalban 5 és 11 fok között alakul.

(Forrás: OMSZ)

hirado.hu - met.hu
Címkék:
  • Szijjártó: A migráció kérdésével komolyan kell foglalkozni
    A NATO-erők kivonulása Afganisztánból komoly aggodalmakat vet fel, a térség ugyanis újra az illegális migrációs folyamatok forrása lehet, a migráció kérdésével tehát komolyan kell foglalkozni, nehogy baj legyen - jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter hétfőn Brüsszelben, az észak-atlanti szerződés tagállamai vezetőinek egynapos csúcstalálkozója alkalmából tartott sajtótájékoztatóján.
  • Orbán: „Az előttünk álló évtized a járványok és a tömeges migráció korszaka lesz”
    Az előttünk álló évtized a járványok és a tömeges migráció korszaka lesz. Fel kell készíteni a tagállamokat és a NATO-t is arra, hogy ezekre a kihívásokra választ tudjon adni - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök Brüsszelben, a NATO-tagországok egynapos csúcstalálkozójára érkezve hétfőn.
  • Koncesszióba adja az állam a hazai autópályákat
    Meg is jelent a gyorsforgalmi úthálózat fejlesztésére és felújítására, valamint üzemeltetésére és fenntartására vonatkozó koncessziós közbeszerzési eljárás.
MTI Hírfelhasználó