Rebrov több pénzt akar, az ukránok megértik, ha a Fradi az utódját keresi
2021. május 14. 09:52

Itthon napok óta Szergej Rebrov és a Ferencváros kapcsolata uralja a napirendet. Az ukrán Sport.ua portál Rebrov több pénzt akar keresni a Ferencvárosnál című cikkében foglalta össze az eseményeket.A BL-csoportkörben mindössze egy pontot szerzett csapata – MTI/Koszticsák Szilárd 

Érdekes cikk jelent meg Ukrajna első számú online sportoldalán. A portál Rebrov fizetésemelést akar a Ferencvárosnál címmel foglalja össze az ukrán szakember jelenlegi helyzetét, és az alcímben kész tényként állítja, hogy a magyar bajnokcsapat már keresi Rebrov utódját.

A Sport.ua leszögezi: Rebrov béremelési igényéről a magyar sajtó számolt be, az ukrán oldal nem tesz mást, mint összegzi az eddigieket. A megnövekedett fizetési igénnyel kapcsolatban egyértelműen fogalmaz: a szakember kívánsága az, hogy a 2021–2022-s szezon végén lejáró szerződését már most hosszabbítsák meg, hiszen a Ferencváros is tisztában lehet azzal, hogy „számos európai klub érdeklődést mutat Rebrov iránt”.

A portál együttérez a Ferencvárossal, legalábbis ezt a mondatot nehéz másképpen értelmezni. „A Ferencváros vezetése tudomásul vette, hogy nehéz lesz megtartani Rebrovot, és ezért máris az utódját keresi.”

Eusebio Di Francesco és Peter Stöger nevét említik, (a magyar forrásokra hivatkozva) ők lennének tehát az utódjelöltek. Roberto Donadoni korábbi olasz kapitányról nem volt szó, pedig a Nemzeti Sport megírta, hogy már megtörtént a kapcsolatfelvétel a Ferencváros és az olasz szakember között.

A cikk végén megtudhatjuk, hogy Rebrov 68 ezer dollárt keres havonta a Ferencvárosnál, és az is kiderül, hogy a Bajnokok Ligájába való bejutásért az edző 3,4 millió dolláros bónuszt kapott.

magyarnemzet.hu
Címkék:
  • Orbán: a következő évtizedet a járványok és a migráció határozza meg
    A következő évtizedet a járványok és a migráció határozza meg, és ennek súlyos hatása van az európai kereszténydemokráciára - mondta Orbán Viktor miniszterelnök a Glas Koncila horvát hetilapnak.
  • Kispestre száműzte Szent Istvánt a főpolgármester
    Karácsony Gergely a veszélyhelyzeti felhatalmazással élve egyik utolsó egyszemélyi döntéseként Kispestre száműzte az államalapító eredetileg Szent István parkba tervezett szobrát. A június 14-i főpolgármesteri határozattal végérvényesen a XIX. kerületbe került a szent király bronzba öntött alakja, miközben a róla elnevezett XIII. kerületi parkban semmi sem utal rá.
  • Öt helyet léptünk előre a versenyképességi rangsorban
    Öt helyet lépett előre Magyarország az IMD svájci üzleti iskola Versenyképességi Központja (IMD World Competitiveness Center) által kiadott versenyképességi rangsorban - mondta Varga Mihály pénzügyminiszter sajtótájékoztatón csütörtökön Budapesten.
MTI Hírfelhasználó