Csak a záporok ronthatják el a hétvégi időjárást
2021. május 15. 09:09

Több órára kisüt a nap, de a fátyolfelhők mellett újra gomolyfelhők képződnek, és többfelé valószínű záporeső, zivatar,  legkevésbé az Észak-Alföldön – olvasható az Országos Meteorológiai Szolgálat oldalán.

(Fotó: met.hu)

Általában gyenge marad a légmozgás, csak zivatarok környezetében lehetnek erős széllökések. A hőmérséklet napközben 18 és 23, késő este 10 és 15 fok között valószínű.

(Fotó: met.hu)

Éjszakára is meglehetősen sok marad a felhő, csak átmeneti csökkenések valószínűek. Főleg a Dunától keletre fordulhat elő eső, zápor, esetleg zivatar. A légmozgás jobbára gyenge marad. A hőmérséklet késő este 10 és 15, hajnalban 7 és 12 fok között alakul.

(Fotó: met.hu)

hirado.hu - met.hu
Címkék:
  • ”Egyszer majd el kell temetNI – és nekünk nem szabad feledNI" – Az újratemetés
    Nagy Imre-, és társainak újratemetése a magyar rendszerváltozás történetének központi eseményévé vált. Nemcsak a Nagy Imre-per halálraítéltjeit és a hatodik koporsóban szimbolikusan a forradalom mártírjait helyezték örök nyugalomra, de a forradalom leverésére épített rendszer legitimitása alól is kicsúszott a talaj. Ráadásul egy fiatal politikus a kalkulált menetrendet is felborította.
  • Karácsony tolmáccsal sem mond igazat
    A főpolgármester többek között arról beszélt, hogy egyeztet a budapestiekkel a közlekedési beruházásokról. Mindez éles ellentétben áll a valósággal.
  • Június 16.: a nap, ahol találkozott 1956 1989-cel
    „Az ítélet jogerős. A halálos ítéleteket végrehajtották” – tudhatták meg 1958. június 16-án a sajtóból a magyarok, akkor már második esztendeje szenvedték el a kádári kommunista hatalom megtorlását.
MTI Hírfelhasználó