Jámbor beájult, Fekete-Győr örül
2021. május 15. 12:28

„Hetek óta vártam ezt a napot, hogy végre leírhassam, támogatom Magyarország következő miniszterelnökének, Karácsony Gergelynek a jelöltségét!

Gergővel 12 éve ismerjük egymást, és ez lesz a negyedik munka amibe közösen belevágunk: leváltjuk a Fideszt, megtörjük a rendszerét, és visszaszerezzük Magyarország jövőjét! Iszonyatosan megtisztelő, hogy Gergő támogatja a jelöltségemet Józsefvárosban és Ferencvárosban, és én mindent el is fogok követni, hogy itt, a 6-os számú OEVK-ban Gergő szerezze a legtöbb szavazatot az előválasztáson, és mindent meg fogok tenni, hogy az országban is közösen legyőzzük a Fideszt!

 

Mert Magyarországnak olyan miniszterelnökre van szüksége mint Karácsony Gergely, aki nem betonban, hanem emberekben gondolkozik, aki nem legyőzni akar, hanem meggyőzni, aki a 99%-ot képviseli, nem az 1 százalékot, és aki képes sikerre vezetni ezt az országot!”

Jámbor András: Hajrá, Karácsony Gergő!

„Karácsony Gergely bejelentkezésével immáron teljes a csapat!

Tudom, hogy sokat töprengett a döntése előtt, négyszemközt is sokat beszéltünk róla, de biztos vagyok benne, hogy mélyen átgondolta, és hogy a budapestiek is meg fogják érteni a döntését. Várom az új Magyarország programjáról és az új rendszerváltás céljairól szóló érdemi vitáinkat, és azt, hogy ez a jövőképek versenye legyen!

Bármi is legyen az előválasztások eredménye, egy biztos: mi egy csapat vagyunk a budapesti Városházán, és egy csapat leszünk az új magyar kormányban is!”

Fekete-Győr András: Karácsony Gergely bejelentkezésével immáron teljes a csapat!

mandiner.hu - Facebook
Címkék:
  • ”Egyszer majd el kell temetNI – és nekünk nem szabad feledNI" – Az újratemetés
    Nagy Imre-, és társainak újratemetése a magyar rendszerváltozás történetének központi eseményévé vált. Nemcsak a Nagy Imre-per halálraítéltjeit és a hatodik koporsóban szimbolikusan a forradalom mártírjait helyezték örök nyugalomra, de a forradalom leverésére épített rendszer legitimitása alól is kicsúszott a talaj. Ráadásul egy fiatal politikus a kalkulált menetrendet is felborította.
  • Karácsony tolmáccsal sem mond igazat
    A főpolgármester többek között arról beszélt, hogy egyeztet a budapestiekkel a közlekedési beruházásokról. Mindez éles ellentétben áll a valósággal.
  • Június 16.: a nap, ahol találkozott 1956 1989-cel
    „Az ítélet jogerős. A halálos ítéleteket végrehajtották” – tudhatták meg 1958. június 16-án a sajtóból a magyarok, akkor már második esztendeje szenvedték el a kádári kommunista hatalom megtorlását.
MTI Hírfelhasználó