Jámbor beájult, Fekete-Győr örül
2021. május 15. 12:28

„Hetek óta vártam ezt a napot, hogy végre leírhassam, támogatom Magyarország következő miniszterelnökének, Karácsony Gergelynek a jelöltségét!

Gergővel 12 éve ismerjük egymást, és ez lesz a negyedik munka amibe közösen belevágunk: leváltjuk a Fideszt, megtörjük a rendszerét, és visszaszerezzük Magyarország jövőjét! Iszonyatosan megtisztelő, hogy Gergő támogatja a jelöltségemet Józsefvárosban és Ferencvárosban, és én mindent el is fogok követni, hogy itt, a 6-os számú OEVK-ban Gergő szerezze a legtöbb szavazatot az előválasztáson, és mindent meg fogok tenni, hogy az országban is közösen legyőzzük a Fideszt!

 

Mert Magyarországnak olyan miniszterelnökre van szüksége mint Karácsony Gergely, aki nem betonban, hanem emberekben gondolkozik, aki nem legyőzni akar, hanem meggyőzni, aki a 99%-ot képviseli, nem az 1 százalékot, és aki képes sikerre vezetni ezt az országot!”

Jámbor András: Hajrá, Karácsony Gergő!

„Karácsony Gergely bejelentkezésével immáron teljes a csapat!

Tudom, hogy sokat töprengett a döntése előtt, négyszemközt is sokat beszéltünk róla, de biztos vagyok benne, hogy mélyen átgondolta, és hogy a budapestiek is meg fogják érteni a döntését. Várom az új Magyarország programjáról és az új rendszerváltás céljairól szóló érdemi vitáinkat, és azt, hogy ez a jövőképek versenye legyen!

Bármi is legyen az előválasztások eredménye, egy biztos: mi egy csapat vagyunk a budapesti Városházán, és egy csapat leszünk az új magyar kormányban is!”

Fekete-Győr András: Karácsony Gergely bejelentkezésével immáron teljes a csapat!

mandiner.hu - Facebook
Címkék:
  • Szijjártó: A migráció kérdésével komolyan kell foglalkozni
    A NATO-erők kivonulása Afganisztánból komoly aggodalmakat vet fel, a térség ugyanis újra az illegális migrációs folyamatok forrása lehet, a migráció kérdésével tehát komolyan kell foglalkozni, nehogy baj legyen - jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter hétfőn Brüsszelben, az észak-atlanti szerződés tagállamai vezetőinek egynapos csúcstalálkozója alkalmából tartott sajtótájékoztatóján.
  • Orbán: „Az előttünk álló évtized a járványok és a tömeges migráció korszaka lesz”
    Az előttünk álló évtized a járványok és a tömeges migráció korszaka lesz. Fel kell készíteni a tagállamokat és a NATO-t is arra, hogy ezekre a kihívásokra választ tudjon adni - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök Brüsszelben, a NATO-tagországok egynapos csúcstalálkozójára érkezve hétfőn.
  • Koncesszióba adja az állam a hazai autópályákat
    Meg is jelent a gyorsforgalmi úthálózat fejlesztésére és felújítására, valamint üzemeltetésére és fenntartására vonatkozó koncessziós közbeszerzési eljárás.
MTI Hírfelhasználó