Szabó Tímea egy franciaországnyit tévedett
2021. május 15. 16:11

Megindult Karácsonyék, illetve Gyurcsányék hazugságkampánya: a Párbeszéd nevű formáció képviselője, Szabó Tímea kiállt fényezni a miniszterelnök-jelölti előválasztáson rajthoz álló társelnökét, és – mint már megszokhattuk tőle – akkora zöldprogramot hazudott Karácsonynak, ami hat és félszer fedné le az ország teljes területét. – írja a 888.hu.

A 888.hu portálon megjelent cikk szerint kezd egyre gyakrabban bebizonyosodni, hogy a „baloldal boszorkánykonyhájának fiókjában” nem Szabó Tímea a „legélesebb kés”.

A portál felidézi, hogy az elmúlt hónapokban már megszokhattuk Karácsony Gergely „egyszerre jobb- és balkezétől”, hogy időnként nagyot mond, aztán kiderül, hogy egy szava sem igaz, de ekkorát még ő sem tódított mostanság.

Miután a reggeli álságos, Nyírtassra kitelepülős bejelentésével Budapest főpolgármestere megérkezett az ellenzéki miniszterelnökjelölt-jelöltek „roncsderbijébe”, Szabó Tímea azonnal kortesbeszédet mondott, amelyben felsorolta Karácsony Gergely főpolgármesteri sikereit. Mind a hármat… De még abból sem talált el egyet – írja a 888.hu.

„Karácsony Gergő azt is megígérte, hogy zöldül Budapest, Budán, a Mocsárosdűlőn 650 ezer négyzetkilométer (!!!) zöldterületet nyilvánított védetté és mondta ki, hogy nem lehet oda semmit építeni” – mondja a videóban a Párbeszéd parlamenti képviselője.

A 888.hu megpróbál egy kicsit segíteni Szabó Tímeának: Magyarország teljes alapterülete 93 ezer 30 négyzetkilométer. Vagyis a zöldterület, amit szerinte Karácsony megvédett, hat és félszer nagyobb Magyarországnál.

Az eredeti cikk IDE kattintva érhető el.

888.hu
Címkék:
  • Elítélte a bíróság a Népszava kereszténygyalázását
    A Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) frakcióvezető-helyettese másodfokon pert nyert a Népszava ellen. A bírósági indoklás szerint a lap a Jézust gúnyoló karikatúrája és szövege miatt megsértette a keresztény vallási közösséghez tartozásával összefüggésben érvényesített, emberi méltósághoz fűződő személyiségi jogát.
  • Baloldaliak is támogatják a kormány új intézkedéseit
    A kormányellenesek több mint kétharmada támogatja az Orbán Viktor által bejelentett intézkedéseket – derül ki a Real-PR 93 kutatásából. A 200 ezer forintos minimálbér bevezetésével értenek egyet a legtöbben a megkérdezettek közül, de a családi adó-visszatérítésnek is 80 százalékos a támogatottsága.
  • Orbán Viktor: Harminc éve szabadon
    A miniszterelnök a magyar függetlenség napja alkalmából elhangzott beszéde.
MTI Hírfelhasználó