Szabó Tímea egy franciaországnyit tévedett
2021. május 15. 16:11

Megindult Karácsonyék, illetve Gyurcsányék hazugságkampánya: a Párbeszéd nevű formáció képviselője, Szabó Tímea kiállt fényezni a miniszterelnök-jelölti előválasztáson rajthoz álló társelnökét, és – mint már megszokhattuk tőle – akkora zöldprogramot hazudott Karácsonynak, ami hat és félszer fedné le az ország teljes területét. – írja a 888.hu.

A 888.hu portálon megjelent cikk szerint kezd egyre gyakrabban bebizonyosodni, hogy a „baloldal boszorkánykonyhájának fiókjában” nem Szabó Tímea a „legélesebb kés”.

A portál felidézi, hogy az elmúlt hónapokban már megszokhattuk Karácsony Gergely „egyszerre jobb- és balkezétől”, hogy időnként nagyot mond, aztán kiderül, hogy egy szava sem igaz, de ekkorát még ő sem tódított mostanság.

Miután a reggeli álságos, Nyírtassra kitelepülős bejelentésével Budapest főpolgármestere megérkezett az ellenzéki miniszterelnökjelölt-jelöltek „roncsderbijébe”, Szabó Tímea azonnal kortesbeszédet mondott, amelyben felsorolta Karácsony Gergely főpolgármesteri sikereit. Mind a hármat… De még abból sem talált el egyet – írja a 888.hu.

„Karácsony Gergő azt is megígérte, hogy zöldül Budapest, Budán, a Mocsárosdűlőn 650 ezer négyzetkilométer (!!!) zöldterületet nyilvánított védetté és mondta ki, hogy nem lehet oda semmit építeni” – mondja a videóban a Párbeszéd parlamenti képviselője.

A 888.hu megpróbál egy kicsit segíteni Szabó Tímeának: Magyarország teljes alapterülete 93 ezer 30 négyzetkilométer. Vagyis a zöldterület, amit szerinte Karácsony megvédett, hat és félszer nagyobb Magyarországnál.

Az eredeti cikk IDE kattintva érhető el.

888.hu
Címkék:
  • EURO-2020 - Bravúros döntetlen a világbajnok ellen
    A társházigazda magyar válogatott 1-1-es döntetlent játszott a világbajnok francia csapattal szombaton a Puskás Arénában a részben budapesti rendezésű labdarúgó Európa-bajnokság F csoportjának második fordulójában.
  • Orbán Viktor: Mi történt a mi Európai Uniónkkal?
    A miniszterelnök értékelése szerint a nemzetek Európája helyett európai szuperállamot építenek Brüsszelben, ezért ma a nemzeti alapon álló demokraták állnak szemben a birodalomépítőkkel, akik valójában a demokrácia ellenfelei is.
  • Áder: a történelmi örökséggel minden új nemzedéknek feladata van
    A történelmi örökséggel minden új nemzedéknek feladata van, ezért volt becsületbeli ügyünk helyreállítani II. Rákóczi Ferenc borsi várkastélyát - jelentette ki Áder János, Magyarország köztársasági elnöke a felvidéki Borsiban, ahol Zuzana Caputová szlovák államfővel közösen részt vett és beszédet mondott a magyar állami támogatással felújított Rákóczi-várkastély átadásán szombaton.
MTI Hírfelhasználó