Erősödött a forint
2021. június 11. 08:06

Erősödött a forint a főbb devizákhoz képest a nemzetközi bankközi devizapiacon péntek reggel.

Az euró 345,31 forinton forgott hét órakor, 39 fillérrel csökkent az árfolyama a csütörtök esti 345,70 forinthoz képest.
   
A dollár jegyzése 283,96 forintról 283,34 forintra, a svájci franké pedig 317,28 forintról 317,00 forintra csúszott le.
   
Az euró 1,2188 dolláron forgott péntek reggel, 0,15 százalékkal erősödött az előző napi záráshoz képest. A svájci frankhoz képest 0,09 százalékkal drágult az euró, 1,0892 frankon jegyezték.
   
Egy dollárért 0,8938 frankot adtak, 0,06 százalékkal gyengült az amerikai deviza. A jenhez képest viszont 0,08 százalékkal erősödött a dollár árfolyama, 109,40 jenen jegyezték péntek reggel.

MTI
Címkék:
  • Szijjártó: A migráció kérdésével komolyan kell foglalkozni
    A NATO-erők kivonulása Afganisztánból komoly aggodalmakat vet fel, a térség ugyanis újra az illegális migrációs folyamatok forrása lehet, a migráció kérdésével tehát komolyan kell foglalkozni, nehogy baj legyen - jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter hétfőn Brüsszelben, az észak-atlanti szerződés tagállamai vezetőinek egynapos csúcstalálkozója alkalmából tartott sajtótájékoztatóján.
  • Orbán: „Az előttünk álló évtized a járványok és a tömeges migráció korszaka lesz”
    Az előttünk álló évtized a járványok és a tömeges migráció korszaka lesz. Fel kell készíteni a tagállamokat és a NATO-t is arra, hogy ezekre a kihívásokra választ tudjon adni - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök Brüsszelben, a NATO-tagországok egynapos csúcstalálkozójára érkezve hétfőn.
  • Koncesszióba adja az állam a hazai autópályákat
    Meg is jelent a gyorsforgalmi úthálózat fejlesztésére és felújítására, valamint üzemeltetésére és fenntartására vonatkozó koncessziós közbeszerzési eljárás.
MTI Hírfelhasználó