Felavatták a Székelyhídi Református Egyházközség óvodáját
2021. június 11. 14:47

Grezsa István, a Kárpát-medencei magyar óvodafejlesztési programért is felelős miniszteri biztos (k) a Székelyhídi Református Egyházközség óvodájának és bölcsődéjének avatóünnepségén 2021. június 11-én.

A 160 millió forintos beruházással megvalósult új épület két óvodai és egy bölcsődei csoportnak, azaz hetven magyar gyereknek tud európai színvonalú elhelyezést és oktatást biztosítani. MTI/Czeglédi Zsolt

MTI
Címkék:
  • EURO-2020 - Nyolcvannégy percig tartott a müncheni csoda
    A magyar válogatott hiába vezetett kétszer is, végül 2-2-es döntetlent játszott a német csapat vendégeként Münchenben a részben budapesti rendezésű labdarúgó Európa-bajnokság csoportkörének szerdai zárásán, így negyedikként zárt a csoportjában, és kiesett.
  • Magyarország fényekben
    Magyar nemzeti színekkel világított az ország a Németország-Magyarország labdarúgó-mérkőzés alatt 2021. június 23-án.
  • Orbán Viktor: az Európai Bizottság elnökének közleménye szégyenletes
    "Az Európai Bizottság elnökének közleménye szégyenletes, mert valótlan állításokra épül. A nemrég elfogadott magyar törvénytervezet védi a gyermekek jogait, garantálja a szülők jogait, és nem vonatkozik a 18 éven felüliek szexuális orientációval kapcsolatos jogaira, így semmilyen diszkriminatív elemet nem tartalmaz" - áll Orbán Viktor miniszterelnöknek az MTI-hez eljuttatott nyilatkozatában.
MTI Hírfelhasználó