Rasszizmussal vádolják Joe Biden fiát, de a liberális média hallgat
2021. június 13. 09:51

Feketék és konzervatívok egymás után ítélik el az amerikai elnök külföldön korrupciógyanús botrányokba keveredett fiát, Hunter Bident rasszizmus vádjával, ám a baloldali-liberális orgánumok ingerküszöbét – szemlézte a The Daily Mailt az Origo.hu.

Joe Biden amerikai elnök fia 2018 decemberében az ügyvédjének egy megbízás miatt fizetendő összegről érdeklődött, amikor sms-ben két alkalommal is „leniggázta” az amúgy fehér George Mesirest – írta az Origo.

A niga, vagy nigger még közvetlen,informális használata is kifejezette sértő amikor nem feketék használják egymás között.

A fekete republikánusok részéről a Demokrata Párt liberális elitjének a kettős mércéjére leginkább Kimberly Klacik, a marylandi Baltimore volt kongresszusi képviselőjelöltje világított rá. A fekete női politikus kiemelte, hogymiközben a liberálisok már az amerikai nemzeti lobogót is rasszista szimbólumnak nevezik, Hunter Biden N betűs szóhasználatáról azt állítják, hogy az nem rasszizmus. Klacik értékelése alapján „a butaság már nem ismer határokat".

Egy 2019 januárjában szintén az ügyvédjének írt SMS alapján ismét „leniggázta" őt, majd obszcén módon a nemi szervéről kezdett el írni.
.
Hunter Biden rasszista botránya kapcsán a Demokrata Párt politikusai hallgatnak, a hozzájuk kötődő baloldali sajtóorgánumok egy része is, míg más balos források szerint az elnök fiának a niggázása nem tekinthető rasszizmusnak.

Megszólalt a volt amerikai elnök fia, ifj. Donald Trump: „Képzeljék el, ha egy Trump fiú az N betűs szót használja.

Megyn Kelly, a Fox News egykori sztár műsorvezetője Twitter-oldalán emlékeztetett rá, hogy Joe Biden mielőtt „rasszista országnak" nevezi Amerikát, talán saját maga körül kellene körülnéznie.

hirado.hu
Címkék:
 • Tusványos örvényei
  Három év nagy idő, három esztendős szünet nagy hiány. De most végre ismét összejött Tusványos, térségünk mára már talán legfontosabb nyári szellemi műhelye. Összejött és robbant is egy hatalmasat.
 • A szerencsétlen lord major
  A főpolgármester eddigi politikai és szakmai tevékenységét lassan ideje lenne már komolyabb elemzés alá vetni, de most arra fókuszálunk, hogy az elmúlt hónapokban négyszer is arcul csapta a budapestieket.
 • Az újvidéki Európa Kollégium bástya
  Az újvidéki Európa Kollégium szerves része, bástyája a vajdasági magyarságnak, és általa lehetővé vált, hogy a diákok magyar környezetben éljék a mindennapjaikat - hangsúlyozta Potápi Árpád János, a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkára csütörtökön Újvidéken, ahol az Európa Kollégium elsőéves hallgatóinak a fogadásán vett részt.
 • A haderőfejlesztés tovább folytatódik
  A haderőfejlesztés folytatódik az Oroszországgal szembeni szankciók hatására kialakult globális gazdasági válság ellenére, a honvédelmi alapnak köszönhetően a folyamat fennmarad, és nem abbahagyják, hanem inkább felgyorsítják - hangsúlyozta a honvédelmi miniszter csütörtökön Hajmáskéren.
 • A kormány fontosnak tartja az emberek véleményét
  A kormány kiemelten fontosnak tartja, hogy az emberek véleményét meghallgassa a szankciókról, hiszen ők szembesülnek azok következményeivel - mondta Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtöki, budapesti sajtótájékoztatóján, amelyen elhangzott az is: energiatakarékossági okokból - az őszi szünet terhére - hosszabb lesz a téli szünet az iskolákban és ezzel egyidejűleg kormányzati igazgatási szünetet is elrendelnek.
MTI Hírfelhasználó