Cristiano Ronaldo: bárcsak mindenhol telt ház lenne
2021. június 14. 16:52

Egy nappal a magyarok elleni Európa-bajnoki mérkőzés előtt sajtótájékoztatót tartott a portugál válogatott. A címvédő együttes csapatkapitánya és legnagyobb sztárja, Cristiano Ronaldo is válaszolt a kérdésekre.

Az ötszörös aranylabdás elmondta, elöl szeret játszani, de az mindegy, hogy melyik pozícióban számítanak rá, ott, ami a legjobb a csapatnak. „Az a lényeg, hogy győzzünk, és győzelemhez segítsem a játékommal al a csapatot” – tette hozzá. Ronaldo ötödik Európa-bajnokságán játszhat, amivel rekordot állíthat fel. Azt mondta ezzel kapcsolatban, hogy ez egy jó rekord, de ennél fontosabb, hogy a portugál csapat megvédje a címét.

„A csapat jó, remekül dolgoztunk az edzőtáborban. Készen állunk a rajtra. Remélem, hogy jól tudunk kezdeni. Fontos, hogy győzelemmel kezdjük az Eb-t. A közönség a magyarok oldalán lesz, de készen fogunk állni” – fejtette ki.

InfoStart
Címkék:
 • Tusványos örvényei
  Három év nagy idő, három esztendős szünet nagy hiány. De most végre ismét összejött Tusványos, térségünk mára már talán legfontosabb nyári szellemi műhelye. Összejött és robbant is egy hatalmasat.
 • A szerencsétlen lord major
  A főpolgármester eddigi politikai és szakmai tevékenységét lassan ideje lenne már komolyabb elemzés alá vetni, de most arra fókuszálunk, hogy az elmúlt hónapokban négyszer is arcul csapta a budapestieket.
 • Az újvidéki Európa Kollégium bástya
  Az újvidéki Európa Kollégium szerves része, bástyája a vajdasági magyarságnak, és általa lehetővé vált, hogy a diákok magyar környezetben éljék a mindennapjaikat - hangsúlyozta Potápi Árpád János, a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkára csütörtökön Újvidéken, ahol az Európa Kollégium elsőéves hallgatóinak a fogadásán vett részt.
 • A haderőfejlesztés tovább folytatódik
  A haderőfejlesztés folytatódik az Oroszországgal szembeni szankciók hatására kialakult globális gazdasági válság ellenére, a honvédelmi alapnak köszönhetően a folyamat fennmarad, és nem abbahagyják, hanem inkább felgyorsítják - hangsúlyozta a honvédelmi miniszter csütörtökön Hajmáskéren.
 • A kormány fontosnak tartja az emberek véleményét
  A kormány kiemelten fontosnak tartja, hogy az emberek véleményét meghallgassa a szankciókról, hiszen ők szembesülnek azok következményeivel - mondta Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtöki, budapesti sajtótájékoztatóján, amelyen elhangzott az is: energiatakarékossági okokból - az őszi szünet terhére - hosszabb lesz a téli szünet az iskolákban és ezzel egyidejűleg kormányzati igazgatási szünetet is elrendelnek.
MTI Hírfelhasználó