Cristiano Ronaldo: bárcsak mindenhol telt ház lenne
2021. június 14. 16:52

Egy nappal a magyarok elleni Európa-bajnoki mérkőzés előtt sajtótájékoztatót tartott a portugál válogatott. A címvédő együttes csapatkapitánya és legnagyobb sztárja, Cristiano Ronaldo is válaszolt a kérdésekre.

Az ötszörös aranylabdás elmondta, elöl szeret játszani, de az mindegy, hogy melyik pozícióban számítanak rá, ott, ami a legjobb a csapatnak. „Az a lényeg, hogy győzzünk, és győzelemhez segítsem a játékommal al a csapatot” – tette hozzá. Ronaldo ötödik Európa-bajnokságán játszhat, amivel rekordot állíthat fel. Azt mondta ezzel kapcsolatban, hogy ez egy jó rekord, de ennél fontosabb, hogy a portugál csapat megvédje a címét.

„A csapat jó, remekül dolgoztunk az edzőtáborban. Készen állunk a rajtra. Remélem, hogy jól tudunk kezdeni. Fontos, hogy győzelemmel kezdjük az Eb-t. A közönség a magyarok oldalán lesz, de készen fogunk állni” – fejtette ki.

InfoStart
Címkék:
  • Szabadegyetem az identitások védelméről
    "Minden mai aktuálpolitikai vita abból ered, hogy lopakodó, identitásfelszámoló, szuverenitásunkat folyamatosan támadás alatt tartó világot élünk, és a belpolitikába is ez gyűrűzik be."
  • Brüsszel megtámadta Magyarországot: fenyegetőznek
    Orbán Viktor elmondta: abban az 54 oldalas dokumentumban, amelyet az Európai Bizottság elküldött, azt követelik, hogy változtassuk meg a gyermekvédelmi törvényt. A családi jog és a gyermekek jogaira vonatkozó törvények mind nemzeti hatáskörbe tartoznak, de óriási nyomás alá helyeztek bennünket Brüsszelből.
  • Naruhito császár megnyitotta az olimpiai játékokat
    Hivatalosan megkezdődött a XXXII. nyári olimpia Tokióban: a világ legnagyobb sporteseményét Naruhito, Japán 126. császára nyitotta meg.
MTI Hírfelhasználó