Lázadnak a spanyol rajongók: Ha letérdelnek, kapcsold ki a TV-t!
2021. június 14. 18:14

A spanyol futballrajongók azzal fenyegetőznek, hogy bojkottálják csapatuk Euro 2020-as mérkőzéseit, ha a játékosok az angolok példájára letérdelnek a meccs előtt.

A spanyol foci rajongók lázadnak, nem kérnek a letérdelősdiből.

Hétfő reggel óta a #SiSeArrodillanApagaLaTele (Ha letérdelnek, kapcsold ki a tv-t) –  hashtag terjed a Twitteren a spanyolok körében.

„Mi, spanyolok csak Isten előtt térdelünk le” – fogalmazta Twitter bejegyzésében az egyik felhasználó, míg egy másik azt írta, hogy a spanyolok csak akkor térdelnek le, amikor csatába indulnak.

Egy másik szurkoló szerint az a futballista, aki letérdel, áruló, és soha többet nem szabadna a válogatott mezét felvennie.

A spanyol válogatott korábban nem követte a „trendet ” és nem ereszkedett eddig féltérdre a mérkőzések előtt, azonban a szurkolókban mégis felmerült az aggodalom, hogy a ma esti Svédország elleni első meccsük előtt követni fogják az angolok példáját. Az, hogy a válogatott mit tervez, az még nem derült ki.

hirado.hu
Címkék:
  • 1300 egyházi tábor várja nyáron a fiatalokat
    Az idén nyáron 1300 egyházi táborban, zarándoklaton és hosszabb hétvégi kirándulásokon vehetnek részt a fiatalok a kormány 520 millió forintos támogatásának segítségével - jelentette be a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára pénteken a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Szerencsen, ahol nyírbátori görögkatolikus táborozókat köszöntött a Rákóczi-várban.
  • Gyurcsányi karokban éri haláltusa a Momentumot
    A poszt-SZDSZ-es szalonok és a balliberális sajtó részéről oly lelkesen fogadott infjoncokból a DK által dominált baloldali politikai térfél csicskái lettek. Túlzás? Aligha.
  • 5G – 5GK
    A nemzetközi összehasonlítások alapján nem túlzás azt állítani, hogy Magyarország kiválóan teljesít a vezetékes és a vezeték nélküli digitális infrastruktúrák területén is.
MTI Hírfelhasználó