Nyár 21 – Fesztiváloktól lesz hangos idén a Balaton
2021. június 20. 16:57

Fellélegeztek a hazai fesztiválok szervezői, mióta kiderült, az idei nyarat nem kell eseménytelenül eltöltenünk. A Balaton 2021-ben számos programsorozatot kínál a látogatóinak, mindezekről Lobenwein Norbert, a Nagyon Balaton és a Strand Fesztivál igazgatója számolt be a Duna Televízió Nyár 21 című műsorában.

Az előadók és a fesztiváljárók idén végre belevethetik magukat az élményekbe, 2021 nyarától ugyanis újra megrendezhetők a többnapos kulturális programsorozatok. Hazánk népszerű üdülőhelye, a Balaton idén is számtalan izgalmat tartogat az odalátogatóknak.

Kilencedik alkalommal indult el idén a MOL Nagyon Balaton, amely száznál is több eseménnyel egymilliónál is több turistát vár idén a magyar tengerhez – derült ki a Duna Televízió Nyár 21 című műsorából.

Lobenwein Norbert örömmel számolt be arról, hogy már megtelt a fesztiválnaptár a Balaton körül, a júliusi Paloznaki Jazzpikniktől kezdve egészen az augusztusi Strand Fesztivál időpontjáig.

„Óvatosak, tudatosak és felkészültek vagyunk, hiszen azt szeretnénk, hogy a közönségünk biztonságosan, kényelmesen és kulturált körülmények között élvezhesse a programjainkat. A fesztiválok a jelenlegi szabályok szerint védettségi igazolvánnyal és az egészségügyi előírások betartásával látogathatók” – fogalmazott Lobenwein Norbert a Nagyon Balaton programjainak fesztiváligazgatója.

A hazai fellépők mellett a szervezők igyekeztek nemzetközi előadókat is színpadra szólítani, és bíznak abban, hogy ezzel is növelni tudják a látogatók számát. Az elsődleges cél, hogy a belföldi közönséget sikerüljön aktivizálni, idén a magyaroké lesz a Balaton valamennyi fesztiváljával együtt.

A közmédia megújult nyári magazinműsora, a Nyár 21 kibővített tartalommal Magyarország teljes turisztikai portfóliójából válogatva, az élmények legjavával várja a Duna Televízió nézőit hétfőtől szombatig 10.00-12.00 óra között, vasárnap pedig 6.50-től a heti adásokból láthatnak válogatást a nézők.

A Nyár 2021 aktuális adásai 60 napig visszanézhetők a Médiaklikken.

hirado.hu
Címkék:
 • Tusványos örvényei
  Három év nagy idő, három esztendős szünet nagy hiány. De most végre ismét összejött Tusványos, térségünk mára már talán legfontosabb nyári szellemi műhelye. Összejött és robbant is egy hatalmasat.
 • A szerencsétlen lord major
  A főpolgármester eddigi politikai és szakmai tevékenységét lassan ideje lenne már komolyabb elemzés alá vetni, de most arra fókuszálunk, hogy az elmúlt hónapokban négyszer is arcul csapta a budapestieket.
 • A Parlamentben nyílt meg a Kurultaj
  Több mint 20 nemzet képviselőjének jelenlétében a Parlamentben nyílt meg a Bugacon pénteken kezdődő Kurultaj hagyományőrző rendezvény.
 • A háborúk felelősei
  Kizárt, hogy Putyin (elemzést érdemlő) „dühe” ne játszott volna szerepet a támadási parancs előzményeként. Ő az, aki bármit csinált, a közvéleményt befolyásolni képes nyugati médiában csak és kizárólag negatív jelzővel illették, miközben elnöksége alatt a korábban szétzilált Oroszország újfent katonai és gazdasági hatalom lett – fogalmaz Földi László.
 • Adócsalásba bukhat bele a német kancellár
  Arról ír az AFP francia hírügynökség a Hamburger Abendblatt című német lapra hivatkozva, hogy a „CumEx Files" elnevezésű, adócsalási botrány kapcsán az ügyészség már vizsgálja Olaf Scholz német szociáldemokrata (SPD) kancellár e-mailjet. Scholz 2015. január 1-től lebonyolított elektronikus levelezését nézik át.
MTI Hírfelhasználó