Zivatarok hűthetik le a nyári forróságot
2021. június 24. 09:49

(Forrás: Országos Meteorológiai Szolgálat honlapja)

A sok napsütés mellett a délután folyamán főként az Északi-középhegység tágabb környezetében, az Alföld északi, északkeleti vidékein, illetve a középső tájakon van határozottabb esély zivatarok kialakulására – olvasható az Országos Meteorológiai Szolgálat honlapján. 

A késő esti órákban újabb zivatarrendszer kerülhet közel az északnyugati határainkhoz. A zivatarokat viharos (akár 60-80 kilométer/órás) széllökések kísérhetik, az erősebb gócokhoz jégeső, illetve intenzív csapadék is társulhat.

(Forrás: Országos Meteorológiai Szolgálat honlapja)

A hőmérséklet kora délután 33 és 39, késő este 23, 28 fok között valószínű. A napi középhőmérséklet az ország döntő részén csütörtökön is meghaladja a 26, 27, az Alföldön és a Dunántúl délkeleti részén a 28, 29 fokot.

(Forrás: Országos Meteorológiai Szolgálat honlapja)

hirado.hu - met.hu
Címkék:
  • Szabadegyetem az identitások védelméről
    "Minden mai aktuálpolitikai vita abból ered, hogy lopakodó, identitásfelszámoló, szuverenitásunkat folyamatosan támadás alatt tartó világot élünk, és a belpolitikába is ez gyűrűzik be."
  • Brüsszel megtámadta Magyarországot: fenyegetőznek
    Orbán Viktor elmondta: abban az 54 oldalas dokumentumban, amelyet az Európai Bizottság elküldött, azt követelik, hogy változtassuk meg a gyermekvédelmi törvényt. A családi jog és a gyermekek jogaira vonatkozó törvények mind nemzeti hatáskörbe tartoznak, de óriási nyomás alá helyeztek bennünket Brüsszelből.
  • Naruhito császár megnyitotta az olimpiai játékokat
    Hivatalosan megkezdődött a XXXII. nyári olimpia Tokióban: a világ legnagyobb sporteseményét Naruhito, Japán 126. császára nyitotta meg.
MTI Hírfelhasználó