Gyengült a forint
2021. június 24. 20:25

Gyengült a forint a főbb devizákhoz képest a nemzetközi bankközi devizapiacon csütörtökön.

Az euró 351,52 forinton forgott este fél nyolckor, 1 forint 27 fillérrel nőtt az árfolyama a reggeli 350,25 forinthoz képest. A napi kereskedésben a 348,97 és a 351,75 forint közötti sávban mozgott az euró jegyzése.

A dollárért reggel fél nyolckor 293,73 forintot, este viszont 294,61 forintot kellett adni.

A svájci frank árfolyama a reggeli 319,58 forintról 320,86 forintra emelkedett estére.

Az euró 1,1929 dolláron forgott háromnegyed nyolckor, 0,03 százalékkal erősödött a szerdai záráshoz képest. A napi kereskedésben az 1,1918 és 1,1957 dollár közötti sávban ingadozott az árfolyam.

A svájci frankhoz képest stagnált a közös európai fizetőeszköz árfolyama, 1,0955 frankon jegyezték.

Egy dollárért 0,9182 frankot adtak, 0,05 százalékkal gyengült az amerikai deviza. A japán jenhez képest azonban 0,05 százalékkal gyengült a dollár, 110,89 jenen jegyezték csütörtök este.

MTI
Címkék:
 • Tusványos örvényei
  Három év nagy idő, három esztendős szünet nagy hiány. De most végre ismét összejött Tusványos, térségünk mára már talán legfontosabb nyári szellemi műhelye. Összejött és robbant is egy hatalmasat.
 • A szerencsétlen lord major
  A főpolgármester eddigi politikai és szakmai tevékenységét lassan ideje lenne már komolyabb elemzés alá vetni, de most arra fókuszálunk, hogy az elmúlt hónapokban négyszer is arcul csapta a budapestieket.
 • Moszkva függetlennek ismerte el Herszont és Zaporizzsját
  Oroszország függetlennek ismerte el a teljesen, illetve részlegesen orosz megszállás alá került ukrajnai Herszon és Zaporizzsja megyét. Vlagyimir Putyin orosz elnök erről szóló két rendeletét péntekre virradó éjjel tették közzé a hivatalos jogi információs portálon.
 • Az újvidéki Európa Kollégium bástya
  Az újvidéki Európa Kollégium szerves része, bástyája a vajdasági magyarságnak, és általa lehetővé vált, hogy a diákok magyar környezetben éljék a mindennapjaikat - hangsúlyozta Potápi Árpád János, a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkára csütörtökön Újvidéken, ahol az Európa Kollégium elsőéves hallgatóinak a fogadásán vett részt.
 • A haderőfejlesztés tovább folytatódik
  A haderőfejlesztés folytatódik az Oroszországgal szembeni szankciók hatására kialakult globális gazdasági válság ellenére, a honvédelmi alapnak köszönhetően a folyamat fennmarad, és nem abbahagyják, hanem inkább felgyorsítják - hangsúlyozta a honvédelmi miniszter csütörtökön Hajmáskéren.
MTI Hírfelhasználó