ENSZ: a keresztény neveltetés a magyar gyerekeket előítéletessé teszi az LMBTQ-val szemben
2021. július 21. 22:48

A nemzetközi emberi jog alapján mindenki maga dönthet saját neméről, és ezt az államoknak tudomásul kell venniük, sőt jogi védelmet kell adniuk a nemváltóknak – így fogalmazott az ENSZ LMBTQ- és genderügyi szakértője. Szerinte a magyar gyerekek keresztény értékeken és magyar identitáson alapuló nevelése csak az LMBTQ emberek iránti előítéletek állandósítását szolgálja, ezért Magyarországot ideje lenne kizárni az Európai Unióból – hangzott el az M1 Ma reggel című műsorában.

Az ENSZ valódi célja az lenne, hogy a nemzetállamok közötti együttműködést segítse, biztosítsa a világbékét. Jelenleg két olyan kontinens van a világon, ahol nincs háború, így az látható, hogy az ENSZ ebben nem sikeres, és azon kellene inkább dolgoznia, ami a feladata – véleményezte Halkó Petra, a Századvég elemzője az ENSZ szakértőjének kijelentését.

A gyermekek egészséges fejlődéséhez való jog nemcsak Magyarországon, hanem világszinten szabályozott dolog.

A nevelés elsődlegesen a szülők feladata, a nemrég meghozott magyar törvény pedig pontosan ezt segíti elő.

A bírálatok megfogalmazásakor rendszerint figyelmen kívül hagynak olyan szempontokat, amelyek nem illeszkednek a mondanivalójukba, például, hogy a magyar kormány demokratikus felhatalmazással bír. A jogállamisági kérdések feszegetése során is számos szempontot hagytak ki és megalapozatlan információkra hivatkoztak.

Brüsszel részéről ez bevett gyakorlat arra, hogy nyomást gyakoroljanak azokra a tagállamokra, amelyeknek a politikai véleménye eltér a nyugati fősodortól, láthattuk ezt a migrációs válság során is. Az ellentétet a föderalisták és szuverenisták párharcaként lehet leírni, egyik oldalon a nemzetállami Európát építők, másik oldalon pedig a nemzeti szuverenitást feladó Európai Egyesült Államok eszméjét favorizálók közötti harc zajlik.

hirado.hu - M1
Címkék:
  • A népszavazás megerősít Brüsszellel szemben
    A népszavazás egyszer már bevált, hiszen a bevándorlás ügyében Brüsszel szinte legyűrt bennünket, de a voksolással pozícióinkat megerősítettük - fogalmazott Orbán Viktor a közrádió műsorában péntek reggel.
  • Bolsevik vírus támadja a brüsszelitákat
    Dr. Somogyi János: Szemmel láthatóan ezek a EU-s vezető bürokraták elkapták a „bolsevik vírust” és feltámasztották a Szovjetuniót. Napjainkban a bolsevizmus az EU Parlament (és Bizottság) képében, formájában kísértetként járja be Európát.
  • Gyermekeket rontanak meg agresszív propagandával
    „Milyen Európai érték az, amikor pénzért cserébe a gyermekeink lelkét akarja Brüsszel?” – tette fel a kérdést Varga Judit, majd kiemelte: "élő, megkötött szerződéseink vannak" azokra a forrásokra, amelyek járnak a magyar embereknek. Az EU most mégis át akarja nevelni kisgyermekeinket az óvodákban és az iskolákban - fűzte hozzá a miniszter.
MTI Hírfelhasználó