Varga-Damm Andrea kellemetlen kérdésekkel bombázta volt jobbikos párttársát
2021. július 25. 16:33

A képviselő egykori párttársának, Stummer Jánosnak üzent, aki jelenleg a nemzetbiztonsági bizottság jobbikos elnöke.

A Pegasus-ügy kapcsán most egy exjobbikostól érkezett kellemetlen megjegyzés az ügyet felderíteni kívánó magyar ellenzék számára – írta meg Varga Damm Andrea Facebook-videójára hivatkozva a Blikk.  A képviselő egykori párttársának, Stummer Jánosnak üzent, aki jelenleg a nemzetbiztonsági bizottság jobbikos elnöke. Varga-Damm Andrea némileg cinikus hangvételű üzenete így szól:

„Ha esetleg sikerül összehozni az izraeli kémszoftver ügyében a nemzetbiztonsági bizottság ülését, tedd már meg, hogy megkérdezed a balodon ülő baloldaliakat, hogy ha ennyire finnyásak arra a szóra, hogy Izrael és kémszoftver, hogy lehet az, hogy 5381 napja nem mondják meg, hogy a 2006. október 23-i rendőrterror előtt milyen felhatalmazás alapján érkezett 'rutin terrorelhárítási gyakorlat végzésére' 120 izraeli katona Magyarországra.

Kérdezd már meg, hogy 5381 napja miért nem mondják meg, kik voltak az azonosító nélküli rendőrök, akik verték a polgárokat 2006. október 23-án, az 56-os forradalom 50. évfordulóján.

Kérdezd már meg, hogy 5244 napja miért nem mondják meg, hogy 2007. március 9-én mit keresett 200 db izraeli katona látogatóban Magyarországon.

Kérdezd meg, hogy 4041 napja miért nem mondják meg, mit keresett a Gulfstream nevű, izraeli, minden adat leszívására alkalmas két kémrepülőgép Magyarországon éppen akkor, amikor a Kulcsár-ügyben kulcsszerepet betöltött szíriai pénzváltót meggyilkolták.

Kérdezd meg tőlük, hogy 4186 napja miért nem mondják meg, hogy 2010. január végén, február elején a kormányváltás előtt két hónappal, Gyurcsány Ferenc miről tárgyalt Izraelben Netanjauval. Rá másfél hónapra, a választás előtt 3 héttel érkeztek az Izraeli kémrepülőgépek, s gyilkolták meg a szír pénzváltót is.

Aztán utána a jobbodon ülő kormánypárti képviselőket kérdezd meg arról, hogy ha már az Országgyűlésben minden indokolt ellenzéki kérdésre gyurcsányozással és „elmúlt nyolc évezéssel” tudnak csak válaszolni, akkor most a baloldal felháborodására az izraeli kémszoftver ügyében miért nem kérdeznek vissza, hogy szeretnék végre több ezer nap után tudni, 2006 és 2010 között ezeknek a botrányos kormányzati tevékenységek hogy is voltak.

Talán csak nem azért, mert szüksége van a baloldali ellenzék némi népszerűségére, nehogy olyan politikai közösségek léphessenek be az országgyűlésbe, akik nem hazudoznak, nem lopnak, s csak a közjót szeretnék megteremteni?”

mandiner.hu
Címkék:
  • Meg kell adni a vidéknek, ami jár neki
    Meg kell végre adni a magyar vidéknek, ami jár neki - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök a Tokaj-Hegyalja Egyetem tanévnyitó ünnepségén, szombaton Sárospatakon.
  • Kötelességünk, hogy Istent a teremtett világgal együtt dicsőítsük
    Valaki mondhatná, hogy a két világesemény, ami itt Budapesten meg a Hungexpon is zajlott, tűz és víz. Hogy ki köti össze ezt a két rendezvényt? Ferenc pápa - mondta Bábel Balázs kalocsa-kecskeméti érsek.
  • Egy a természettel – Vadászati világkiállítás
    Magyarországon vadászati világkiállítást csak nagyszabású eseményként lehet rendezni, mert így méltó a magyarság keleti örökségéből eredő, Közép-Európában kiteljesedett vadászati kultúrájához - mondta Semjén Zsolt az "Egy a természettel" Vadászati és Természeti Világkiállítás megnyitóján szombaton Budapesten, a Hungexpón.
MTI Hírfelhasználó