A fátyol- és gomolyfelhők mellett sok napsütés, helyenként zápor, zivatar
2021. július 27. 08:49

Országos előrejelzés: kedd estig: a fátyol- és gomolyfelhők mellett sok napsütésre számíthatunk. Nagyobb eséllyel az északnyugati, északi megyékben magasabbra törhetnek a gomolyfelhők, és ott helyenként záporok, zivatarok is kialakulhatnak. Többfelé erős lesz a déli, délnyugati szél, de zivatarok környezetében is lehetnek erős vagy viharos lökések.

A legmagasabb nappali hőmérséklet 31 és 37 fok között várható.

Késő estére 22 és 28 fok közé hűl le a levegő.

MTI
Címkék:
  • Meg kell adni a vidéknek, ami jár neki
    Meg kell végre adni a magyar vidéknek, ami jár neki - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök a Tokaj-Hegyalja Egyetem tanévnyitó ünnepségén, szombaton Sárospatakon.
  • Kötelességünk, hogy Istent a teremtett világgal együtt dicsőítsük
    Valaki mondhatná, hogy a két világesemény, ami itt Budapesten meg a Hungexpon is zajlott, tűz és víz. Hogy ki köti össze ezt a két rendezvényt? Ferenc pápa - mondta Bábel Balázs kalocsa-kecskeméti érsek.
  • Egy a természettel – Vadászati világkiállítás
    Magyarországon vadászati világkiállítást csak nagyszabású eseményként lehet rendezni, mert így méltó a magyarság keleti örökségéből eredő, Közép-Európában kiteljesedett vadászati kultúrájához - mondta Semjén Zsolt az "Egy a természettel" Vadászati és Természeti Világkiállítás megnyitóján szombaton Budapesten, a Hungexpón.
MTI Hírfelhasználó