Erősödött kissé csütörtök reggelre a forint
2021. július 29. 08:56

A forint erősödött kissé a főbb devizákkal szemben csütörtök reggelre a nemzetközi devizakereskedelemben.

A forint az előző este hét órai árfolyamához képest az euróval szemben 0,14 százalék, a dollárral szemben 0,49 százalék, a svájci frankkal szemben pedig 0,03 százalék erősödésre tett szert csütörtök reggel nyolc órára. Az euró jegyzése 360,65 forintról 360,15 forintra, a dolláré 305,26 forintról 303,77 forintra, a svájci franké pedig 334,33 forintról 334,23 forintra csökkent.

A hét eleji kezdéshez képest a forint árfolyama csütörtök reggel 0,03 százalékkal állt gyengébben az euróval, 0,67 százalékkal erősebben a dollárral és 0,48 százalékkal gyengébben a svájci frankkal szemben. A hó eleje óta mindhárom devizával szemben gyengült, az euróval és a dollárral szemben egyaránt 2,6 százalékkal, a svájci frankkal szemben pedig 4,4 százalékkal.

MTI
Címkék:
  • Demokráciaexport után iszlámexport várható világszerte
    Dinamikus Egyesült Államokra lenne szükség. Ehhez képest a jelenlegi elnök csupán egy videóüzenetben emlékezett meg a húsz évvel ezelőtti tragédiáról. Mert így nem veszítette el a beszéd fonalát. Nem tévesztette össze az országokat. Vagy ne adj Isten, nem aludt el.
  • Átadták az újjáépült Lovardát a budai Várban
    Ünnepélyes keretek között átadták az újjáépült Lovardát a Budavári Palotanegyedben pénteken, a kulturális örökség napjai rendezvénysorozat országos megnyitóján, amelyen bejelentették a szellemi kulturális örökség nemzeti jegyzékének új elemeit is.
  • Tehetséggel, akarattal és hittel sikeres lesz az újrakezdés
    Ésszel, tehetséggel, akarattal és hittel "nemcsak a járványt győzzük le, de az újrakezdés sikere sem marad el" - hangoztatta a köztársasági elnök pénteken Budapesten, amikor a Sándor-palotában fogadta a Magyarország Barátai Alapítvány tagjait.
MTI Hírfelhasználó