Erősödött kissé a forint kedd reggelre
2021. augusztus 3. 08:25

Szerény erősödést ért el a forint kedd reggelre az előző esti árfolyamához képest a főbb devizákkal szemben a nemzetközi devizapiacon.

Az euró jegyzése a hétfő esti 356,40 forintról 356,32 forintra csökkent, a dollár jegyzése 300,36 forintról 300,00 forintra ment le, a svájci frankot pedig az előző esti 331,60 forint után 331,33 forinton jegyezték hétfő reggel nyolc órakor.
   
A forint kedd reggeli jegyzésén a hétfői kezdéshez képest 0,4 százalékkal áll erősebben az euróval, 0,7 százalékkal erősebben a dollárral és a svájci frankkal szemben. Augusztusi kezdőárfolyamához képest a forint 0,5 százalékkal erősödött mindhárom devizával szemben.
   
Az év eleji jegyzéséhez képest kedd reggeli árfolyamán 1,7 százalékkal erősödött a forint az euróval és 1,2 százalékkal a svájci frankkal szemben, 1,1 százalékkal áll gyengébben viszont a dollárral szemben.

MTI
Címkék:
  • Demokráciaexport után iszlámexport várható világszerte
    Dinamikus Egyesült Államokra lenne szükség. Ehhez képest a jelenlegi elnök csupán egy videóüzenetben emlékezett meg a húsz évvel ezelőtti tragédiáról. Mert így nem veszítette el a beszéd fonalát. Nem tévesztette össze az országokat. Vagy ne adj Isten, nem aludt el.
  • Átadták az újjáépült Lovardát a budai Várban
    Ünnepélyes keretek között átadták az újjáépült Lovardát a Budavári Palotanegyedben pénteken, a kulturális örökség napjai rendezvénysorozat országos megnyitóján, amelyen bejelentették a szellemi kulturális örökség nemzeti jegyzékének új elemeit is.
  • Tehetséggel, akarattal és hittel sikeres lesz az újrakezdés
    Ésszel, tehetséggel, akarattal és hittel "nemcsak a járványt győzzük le, de az újrakezdés sikere sem marad el" - hangoztatta a köztársasági elnök pénteken Budapesten, amikor a Sándor-palotában fogadta a Magyarország Barátai Alapítvány tagjait.
MTI Hírfelhasználó