Vb-selejtező a képernyőn: Andorra ellen lép pályára a Rossi-legénység
2021. szeptember 7. 08:20

Az angoloktól elszenvedett súlyos vereséget nem tudta kiheverni futballválogatottunk, Albániában is kikapott nemzeti tizenegyünk. Most Andorra következik, amely csapatot a lengyel válogatott 7:1-re vert meg. Őket a Puskás Arénában fogadjuk. A Rossi-legénység szereplését a köztelevízióban követhetjük. A keddi és szerdai élő futballközvetítések a hazai televíziókban:

    szeptember 7., kedd:

    Sport 1

17.45: Labdarúgás, világbajnoki selejtező, Azerbajdzsán-Portugália

20.30: Labdarúgás, világbajnoki selejtező, Hollandia-Törökország

    Sport 2

20.30: Labdarúgás, világbajnoki selejtező, Franciaország-Finnország

    szeptember 8., szerda:

    M4 Sport

20.45: Labdarúgás, világbajnoki selejtező, Magyarország-Andorra

MTI
Címkék:
  • Eger írócsillaga magyar örökség
    Cs. Varga István: Magyar Örökség Díj „a világ magyarságának szellemi becsületrendje”, amely valóban kitüntető reflektorfénybe helyezi Gárdonyi életművét: a díj és díjazott egymás fényét erősíti.
  • Legyilkolt, elhamvasztott magyar nők és gyermekek
    Csehszlovák krematóriumban hamvasztották el 1947 októberében 195 magyar és német nemzetiségű, két esztendővel korábban, 1945 nyarán brutális módszerekkel halomra gyilkolt nő és gyermek földi maradványait. Erre azért került sor, hogy újra, véglegesen eltüntessék egy akkor már lassan-lassan kitudódó tömeggyilkosság nyomait.
  • Hazánk támogatja Észak-Macedónia EU-tagságát
    Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke kedden a Karmelita kolostorban fogadta a Belső Macedón Forradalmi Szervezet - Macedón Nemzeti Egység Demokratikus Pártja (VMRO-DPMNE) vezetőségét, Hrisztijan Mickoszki elnököt és Alekszandar Nikoloszki alelnököt - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.
MTI Hírfelhasználó