Lövések leadásával fogták el a 17 éves cigicsempészt Tiszaújlaknál
2021. szeptember 14. 23:51

Az ukrán-magyar államhatáron járőrözve a tiszaújlaki határőrök észrevettek egy fiatalt, aki épp a határkerítésen akart átjutni. A 17 éves cigarettacsempész 1450 csomag cigarettát próbált átjuttatni Magyarországra. Meglátva a határőröket, a fiatalkorú megpróbált elmenekülni. A katonáknak a figyelmeztető lövést adtak el, s ezután sikerült elfogniuk a szökevényt.

Nagypaládnál és Tiszaújlaknál is horogra akadtak a cigarettacsempészek. Kép: Ukrán Állami Határszolgálat

Három nagypaládi cigicsempészt Nagypaládnál fogtak el a határőrök. A férfiakat szintén figyelmeztető lövések leadása után sikerült letartóztatni. A csempészek 1000 csomag cigarettát akartak átjuttatni Magyarországra.

A határőrök mind a négy csempész ellen jegyzőkönyvet állítottak ki. További sorsukról a bíróság dönt majd - olvashatjuk az Ukrán Állami Határszolgálat Nyugati Régiójának Facebook-oldalán. 

karpatinfo.net
Címkék:
  • Demokráciaexport után iszlámexport várható világszerte
    Dinamikus Egyesült Államokra lenne szükség. Ehhez képest a jelenlegi elnök csupán egy videóüzenetben emlékezett meg a húsz évvel ezelőtti tragédiáról. Mert így nem veszítette el a beszéd fonalát. Nem tévesztette össze az országokat. Vagy ne adj Isten, nem aludt el.
  • Átadták az újjáépült Lovardát a budai Várban
    Ünnepélyes keretek között átadták az újjáépült Lovardát a Budavári Palotanegyedben pénteken, a kulturális örökség napjai rendezvénysorozat országos megnyitóján, amelyen bejelentették a szellemi kulturális örökség nemzeti jegyzékének új elemeit is.
  • Tehetséggel, akarattal és hittel sikeres lesz az újrakezdés
    Ésszel, tehetséggel, akarattal és hittel "nemcsak a járványt győzzük le, de az újrakezdés sikere sem marad el" - hangoztatta a köztársasági elnök pénteken Budapesten, amikor a Sándor-palotában fogadta a Magyarország Barátai Alapítvány tagjait.
MTI Hírfelhasználó