A Skandináv lottó nyerőszámai és nyereményei
2021. október 13. 22:35

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint az október 13-án megtartott 41. heti Skandináv lottó sorsoláson a következő számokat húzták ki:


Első számsorsolás:

 3 (három)
19 (tizenkilenc)
23 (huszonhárom)
25 (huszonöt)
28 (huszonnyolc)
34 (harmincnégy)
35 (harmincöt)

Második számsorsolás:

 3 (három)
 4 (négy)
 6 (hat)
 8 (nyolc)
24 (huszonnégy)
25 (huszonöt)
30 (harminc)

Nyeremények:

7 találatos nem volt;
a 6 találatosokra 284 210 forintot;
az 5 találatosokra 6840 forintot;
a 4 találatosokra 1580 forintot fizetnek.

MTI
Címkék:
  • Százezrek személyes adatai a baloldal adatbázisában
    A baloldali előválasztás célja a mozgósítás mellett az adatgyűjtés volt, az egész folyamat egy nagy adatgyűjtési kampánynak minősül, amivel több százezer ellenzéki szavazó személyes adatait gyűjtötte össze a hat baloldali párt – nyilatkozta Deák Dániel, a XXI. Század Intézet vezető elemzője.
  • Orbánozós órákat is fel lehet venni az ELTE politológián
    Tanulnak a diákok a „plebiszciter vezérdemokráciáról” és annak alkalmazhatóságáról az Orbán-kormányra, szóba kerülnek a szakpolitikák, a „klientizmus”, illetve hogy „áldemokráciáról” van-e szó. Végül a szeminárium a plebiszciter vezérdemokrácia elmélete más országokra való alkalmazhatóságának vizsgálatáról szól.
  • Orbán: minden magyarra számítunk
    Minden magyarra számítunk, akinek számít Magyarország jövője - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök szombaton Budapesten, az 1956-os forradalom és szabadságharc 65. évfordulóján tartott ünnepi beszédében; a kormányfő a 2006. október 23-i eseményekről is megemlékezett, hangsúlyozva, hogy tizenöt évvel ezelőtt az egyik oldalon a könnygázgránát, a másik oldalon "a becsapott és megalázott nemzet" állt.
MTI Hírfelhasználó