Alec Baldwin lőtt, az operatőr halálos sebet kapott
2021. október 22. 17:52

Joel Souza rendező a Rust című film forgatásakor sérült meg, amikor egy kellékfegyverrel Alec Baldwin színész rálőtt. A tragikus incidens során egy ember, Halyna Hutchins, a film operatőre életét vesztette. A filmforgatás Santa Fe közelében, a Bonanza Creek ranchen zajlott.

A találat Joel Souza rendező vállát érte, őt a lövések után azonnal kórházba szállítottak. A rendezőt ma kiengedték, további információkat állapotáról nem lehet tudni. A baleset helyszínéről Halyna Hutchins operatőrt lőtt gyomorsebekkel mentőhelikopter szállította az új-mexikói Albuquerque-ben lévő kórházba, ott röviddel ezután elhunyt.

MTI
Címkék:
  • A baloldal kamuügyet kiáltott, a Fidesz bízik a nyomozóhatóságokban
    Méltóságot is sértő vitában a Fővárosi Közgyűlés baloldali többsége tudomásul vette a Városháza eladásának ügyét vizsgáló bizottság jelentését a szerdai ülésen. A baloldal ugyanazt hangoztatta, amit a vizsgálóbizottság felállításától kezdve mondott: fake news, kamuügy, nincs bizonyíték, a Fidesz és a titkosszolgálatok találták ki az ügyet. A Fidesz–KDNP frakció visszautasította a vádakat, és leszögezte: a bizottság nem nyomozóhatóság, ráadásul a mozgásukat erősen korlátozta a baloldal.
  • Soros egyik blogján magasztalták az egekig Márki-Zayt
    Az Open Democracy nevű blogon egy vágyvezérelt és a valósággal köszönő viszonyban sem lévő írás jelent meg.
  • Őszinte ítélet az SZFE korábbi színvonaláról: „Döbbenetesen vékony”
    Gulyás Márton, a Partizán műsorvezetője „döbbentesen vékonynak” nevezte azt a tudást, amit meg lehetett szerezni a Színház- és Filmművészeti Egyetemen (SZFE), Szirmai Gergely influenszer a Partizánban pedig arról beszélt, hogy az egyetemen egyáltalán nem értettek az internetes műsorkészítéshez, a diákok pedig nem kaptak visszajelzést az önálló alkotótevékenységükkel kapcsolatban.
MTI Hírfelhasználó