A kereszténység a legüldözöttebb vallás a világon
2021. október 24. 20:36

„F*ck your God!” - kiabálta egy szélsőbalos csoport az életpárti virrasztás résztvevőinek. Az Antifa aktivistái megtámadták a konzervatív, életpárti diákokat, és azt ordították nekik, hogy öljék meg magukat.

Young Conservatives of Texas - Wikipedia

A texasi Dentonban az Észak-texasi Egyetemen tartott imavirrasztást a fiatal texasi konzervatívok csoportja, a Young Conservatives of Texas, (YCT), hogy kiálljanak életpárti-, valamint abortuszellenes nézeteik mellett, és imádkozzanak a megszületendő gyermekekért.

Az eseményt azonban több mint száz szélsőbalos Antifa aktivista támadta meg – számolt be róla a Fox News. Az erőszakos aktivisták zaklatták, megdobálták a konzervatív fiatalokat.

Kelly Neidert, a YCT alapítója a Foy Newsnak elmondta: a szélsőbalos aktivisták kiabáltak, hangoskodtak, hogy elnyomják őket, megafonnal és sípokkal túlharsogták a csoport imáját. Hozzátette, néhány Antifa aktivista megpróbált összeverekedni az életpárti diákokkal, közben azt kiabálták nekik, hogy öljék meg magukat.

A „Krisztus király” felkiáltásra a szélsőbalos Antifa úgy válaszolt: F*ck your God!

Az életpárti virrasztás szervezői elmondták, meglepte őket, hogy a tucatnyi konzervatív diák közös éjjeli imájának megzavarására ilyen sok ellentüntető érkezett. Mint kiderült, az Antifa a médiában hirdette meg az eseményt. Szerintük az életpárti vigíliát „fasiszták” szervezték a texasi „krisztofasiszta abortusztörvény” támogatására.

A YCT életpárti kiállását már máskor is megzavarták. A csoport márciusban az egyetem austini kampuszán helyezett ki ezer rózsaszín zászlót az abortált babák tiszteletére – minden zászló körülbelül 800 meg nem született kisbabát képviselt.

vasarnap.hu
Címkék:
  • A baloldal kamuügyet kiáltott, a Fidesz bízik a nyomozóhatóságokban
    Méltóságot is sértő vitában a Fővárosi Közgyűlés baloldali többsége tudomásul vette a Városháza eladásának ügyét vizsgáló bizottság jelentését a szerdai ülésen. A baloldal ugyanazt hangoztatta, amit a vizsgálóbizottság felállításától kezdve mondott: fake news, kamuügy, nincs bizonyíték, a Fidesz és a titkosszolgálatok találták ki az ügyet. A Fidesz–KDNP frakció visszautasította a vádakat, és leszögezte: a bizottság nem nyomozóhatóság, ráadásul a mozgásukat erősen korlátozta a baloldal.
  • Soros egyik blogján magasztalták az egekig Márki-Zayt
    Az Open Democracy nevű blogon egy vágyvezérelt és a valósággal köszönő viszonyban sem lévő írás jelent meg.
  • Őszinte ítélet az SZFE korábbi színvonaláról: „Döbbenetesen vékony”
    Gulyás Márton, a Partizán műsorvezetője „döbbentesen vékonynak” nevezte azt a tudást, amit meg lehetett szerezni a Színház- és Filmművészeti Egyetemen (SZFE), Szirmai Gergely influenszer a Partizánban pedig arról beszélt, hogy az egyetemen egyáltalán nem értettek az internetes műsorkészítéshez, a diákok pedig nem kaptak visszajelzést az önálló alkotótevékenységükkel kapcsolatban.
MTI Hírfelhasználó